Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs szex a házasság előtt,...

Nincs szex a házasság előtt, nem hülyeség?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok vallásos, nagyon nem is értek hozzá. Csak elgondolkoztam, hogy ez mekkora butaság. Nem egy olyan házaspárt ismerek, akik 20-25 év házasság után csak élnek egymás mellett, a szexben nem voltak egyformák az igényeik, emiatt eltávolodtak, és egyik fél kicsapong.

Én azt tartom, hogy házasság előtt igenis meg kell ismerni a másikat minden téren, szex terén is,persze ez alatt nem azt értem, hogy akkor fűvel-fával. Ez olyan, mintha az ember zsákbamacskát vásárolna.

Ezt csak én látom így, vagy van, aki egyetért?

2011. máj. 19. 12:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
70%
Lányok / fiúk egyarán rengeteg csalódástól és fájdalomtól megkímélhetik egymást ha várnak házasságig. Ez nem garancia, hogy boldogok lesznek és lehet ugyanúgy gallyra megy a házasság, de ennek hidd el nem a szex az oka.
2011. máj. 19. 13:35
 12/42 anonim ***** válasza:
63%
Ha két ember igazán összeillik lelkileg és szeretik egymást, hidd el, az olyan öröm és erő forrása nekik, hogy mégha a szex nem is egy nagy durranás köztük, eszükbe sem jut ezen bánkódni.
2011. máj. 19. 13:37
 13/42 anonim ***** válasza:
50%
még mindig nem magyarázta el senki, csak azt mondogatja mindenki, hoy van értelme. de mi?
2011. máj. 19. 13:39
 14/42 anonim ***** válasza:
55%
Feleségem soha nem volt nagy szám az ágyban, de mivel szerettem, eszembe sem jutott másfelé kacsintgatni, pedig milliószor félreléphettem volna. Ha két szív összeillik és egymásra talál, hidd el a többi "testrész is" megtalálja az utat a harmónia felé! :-DD
2011. máj. 19. 13:40
 15/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
70%

Régen teljesen korrekt elvárás volt, hiszen:

-nem lehetett gyógyítani a nemi betegségeket

-nem volt megfelelő fogamzásgátlás

-nem volt apasági vizsgálat

-nem volt megfelelő terhesgondozás, sokan belehaltak a szülésbe

-a nők szerepe más volt, nem vállalhatták egyedül a gyereket, mindenképp kellett egy eltartó

-korábban házasodtak, rövidebb ideig éltek

-egy gyermek a családban nem 18+ év eltartást jelentett, hanem korán munkára lett fogva.

A világ azóta jelentősen megváltozott, ha valaki évszázadokkal-évezredekkel előtti életformát akarna rám kényszeríteni, akkor viszont szeretnék rabszolgát is tartani. Ígérem hogy csak kéthetente fogom megkorbácsolni.

2011. máj. 19. 13:42
 16/42 anonim ***** válasza:
75%

Értelme:

1, Kizárod a komolytalan élvhajhászokat. Senki nem fog elvenni, csak hogy jól meghúzzon párszor.

2, Ha nem jön össze a dolog és szakítás a vége, az egész SOKKAL fájdalom mentesebb, ha nem feküdtetek még le.

3, Nincs zabigyerek kockázat.

4, Ha túl sok nőnek/pasinak mondod, hogy "szeretlek" és adod oda magad, akkor a végén az egész már nem jelent semmit. Elkopik az egész és az egész hőfoka, varázs egyészen más már.

2011. máj. 19. 13:45
 17/42 anonim ***** válasza:
0%
akkor én élvhajhász vagyok, mert nem vagyok hajlandó 1 csajnál se hónapokat/ éveket várni hogy lefeküdjön velem :D mert az rohadt sz@r. ha lesz olyan csaj, aki max 1 hónapon belül nem fekszik le velem, otthagyom a francba.
2011. máj. 19. 13:47
 18/42 anonim ***** válasza:
61%

Konkért példa:

Egy csajszinak hónapokon át udvaroltam, ő is visszajelezgetett. Csokolózni is akart, meg lefeküdni is. Én maradtam az "először ismerjük meg egymást" elvnél. Erre nemrég közli, hogy mégsem vagyok jó neki. Bumm.

Baromira kilennék és "használva" érezném magam, ha bármi közelebbit engedtem volna a csajnak. Így csak picit elszomorított, de másnap már vidáman megyek tovább.

Hát ennyit az "ósdi" elvek hasznosságáról!!!

2011. máj. 19. 13:49
 19/42 anonim ***** válasza:
21%
hát te nem vagy 100-as az tuti...
2011. máj. 19. 13:55
 20/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
67%

A "körbekefélem a kerületet" és a "28 éves koromban szüzen házasodom" között még van sok lehetőség.

Mi a baj azzal, ha egy nő pl. 19 évesen lefekszik a szerelmével akit több mint fél éve ismer, együtt vannak 3-4 évig, szakítanak, később a nőnek van egy 2 éves kapcsolata, majd 29 évesen megismeri az "Igazit", akivel boldog családot alapítanak? És ez még egy szentéletű nő, akin nem ment végig a fél fősuli. Vagy talán várnia kellett volna összeszorított térddel, hogy talán eljön még 40 éves kora előtt a szép szőke herceg?

2011. máj. 19. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!