Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs szex a házasság előtt,...

Nincs szex a házasság előtt, nem hülyeség?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok vallásos, nagyon nem is értek hozzá. Csak elgondolkoztam, hogy ez mekkora butaság. Nem egy olyan házaspárt ismerek, akik 20-25 év házasság után csak élnek egymás mellett, a szexben nem voltak egyformák az igényeik, emiatt eltávolodtak, és egyik fél kicsapong.

Én azt tartom, hogy házasság előtt igenis meg kell ismerni a másikat minden téren, szex terén is,persze ez alatt nem azt értem, hogy akkor fűvel-fával. Ez olyan, mintha az ember zsákbamacskát vásárolna.

Ezt csak én látom így, vagy van, aki egyetért?

2011. máj. 19. 12:03
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
45%
Nem kell össze feküdni fűvel fával,de azért nem a világvége ha nem a nagy őtől veszted el.a nagy ő valamikor 40 éves kor előtt nem nagyon jön el,addig meg minek vártok?a vallásos izé meg szintén baromság.
2015. febr. 25. 15:03
 42/42 anonim válasza:

Az én keresztanyámék megvárták a házasságot. Es már több, mint 10 éve remekül megvannak. Van két gyermekük szeretik egymást. Én magam is vallásos vagyok, nem olyan nagyon mélyen, de eléggé. Úgy gondolom, hogy fűvel-fával összefeküdni a legnagyobb hülyeség a világon. Szerintem az a legjobb, ha olyannak adod oda magad előszőr, aki tényleg fontos. Nem mondom, hogy az első szexel meg fogom várni a házasságot, mert anyukám se váta meg, de én csak akkor szeretnék lefeküdni valakivel, ha tényleg komollyá válik a dolog. Mert szerintem ez igenis a mai napig egy érték és nem akarom csakúgy odadobni az első adandó alkalommal valakinek, akinek már a nevére se fogok emlékezni pár év múlva. Egyébként négy nagynéném van és mindegyik csak a férjével feküdt le élete során, igaz, csak az egyikük várta meg a házasságot, de szerintem jól tették és én is így szeretném majd. Mert nekem fontos. Arról pedig, hogy a katolikusok miért várnak, mivel én is vallásos vagyok el tudom mondani. Ez Isten szemében egy bűn. Paráznaságnak számít. Azt mondja a vallás, hogy a házastársak egymáséi ezért a testük is a másiké. A házasság előtt pedig még nem a másiké a testük-lelkü, Úgyhogy nem javasolt. De egyébként aki ilyen mélyen vallásos az nem is védekezik, hanem annyi gyereke lesz, ahányat az Isten ad. Ezt viszont már egyik nagynéném/anyám se tartott be, én sem fogom. Viszont az abortusz ellen vagyok.

És még annyit, hogy mindenki megtalálja a magának valót. Zsák a foltját. Aki mélyen vallásos úgyse fog egy sricihez hozzámenni, mert nem lesz neki szimpatikus a szemlélete. Meg fogja találni a vallásos párját. És nekik a szex házasság után-dolog nem fog gondot okozni. Viszont akinek tönkrement a házassága az nem csak a szexen múl, hidjétek el.

2015. ápr. 12. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!