Házasság előtti szex=rib@nc?!
Avagy a kérdés az, hogy hogyan lehetne jobb belátásra bírni egy igen konzervatív apát (a nagyszülőkkel már nem próbálkozok)...
A tisztábban látás végett néhány előzmény, kissé ideges vagyok, úgyhogy logikai sorrend nélkül :D :
- Apán és a nagyszüleim már gyerekkoromban is "elűzték" a barátaimat (akármilyen nemű volt)
- 12 éves korom óta egy ismerősömet sem merem hazahozni
- sosem volt még barátom: engem sem nagyon engednek sehová, én meg akinek jót akarok azt nem mutatom be nekik, szobát bérelni meg nincs pénzem... ---> hiába lenne jelentkező, egyszerűen nem tudok vele sehol sem hosszabb időt eltölteni... :(
- apám néhanapján csak úgy lekurväz
- már többször is célozgatott arra nem éppen irodalmi nyelven, hogy a nem házasságban élők szexuális kapcsolatát mélységesen elítéli (többször bántotta már emiatt a (női) alkalmazottjait is...)
Előre is köszönöm azoknak, akik megpróbálnak segíteni!
L/18 (lassan 19 :D)
Szerintem ez nem teljesen normális amit a faterod csinál.
Pl. Mi köze van a női alkalmazottai magánéletéhez?:O
Hú, a barátnőmnek volt ilyen az apja, meg is verte sokszor tinikorunkban, lek.rvázta, minden lépését figyelte. Azt érte el vele, hogy a barátnőm állandóan hazudott neki, mert nem merte megmondani, hogy fiúval találkozik, ezért mindig kitalált valami sztorit. Persze, ha kiderült, azért is kapott...
Egyébként a csaj egy idegroncs lett felnőtt korára (nem mondanám, hogy teljesen az apja miatt, de volt benne szerepe az biztos...)
Hát van ez így! Vannak még ilyen emberek, akik elítélik a házasság előtti szexet. Én 15 évesen jöttem össze a (most már) vőlegényemmel! Most 20 vagyok. Képzeld el mi lenne, ha nem lehetne szex. Én meggebedtem volna! :D 1 év után vesztettem el vele a szüzességem! :) És? Még mindig együtt vagyunk. Szeretjük egymást! De azért meg lehet érteni apukádat is (nem a lekurv@'zást), ha annak idején neki is így tanították! :) Figyi! Amiről nem tud, az nem fáj neki. Ha megtaláltad az igazit, akkor ki kell vele próbálni milyen a szex. Milyen ciki lenne, ha nem lenne meg a kémia, és ott feküdnétek a nászágyatokon teljesen értetlen arccal! De ez csak az én véleményem! :) Tégy, ahogy jónak látod!
Sok Sikert hozzá!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!