Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság előtti szex=rib@nc?!

Házasság előtti szex=rib@nc?!

Figyelt kérdés

Avagy a kérdés az, hogy hogyan lehetne jobb belátásra bírni egy igen konzervatív apát (a nagyszülőkkel már nem próbálkozok)...

A tisztábban látás végett néhány előzmény, kissé ideges vagyok, úgyhogy logikai sorrend nélkül :D :

- Apán és a nagyszüleim már gyerekkoromban is "elűzték" a barátaimat (akármilyen nemű volt)

- 12 éves korom óta egy ismerősömet sem merem hazahozni

- sosem volt még barátom: engem sem nagyon engednek sehová, én meg akinek jót akarok azt nem mutatom be nekik, szobát bérelni meg nincs pénzem... ---> hiába lenne jelentkező, egyszerűen nem tudok vele sehol sem hosszabb időt eltölteni... :(

- apám néhanapján csak úgy lekurväz

- már többször is célozgatott arra nem éppen irodalmi nyelven, hogy a nem házasságban élők szexuális kapcsolatát mélységesen elítéli (többször bántotta már emiatt a (női) alkalmazottjait is...)

Előre is köszönöm azoknak, akik megpróbálnak segíteni!

L/18 (lassan 19 :D)

2011. jún. 2. 19:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Apukád csak úgy lek.urváz? Hihetetlen.. Milyen apa az ilyen? Még idegennek sem mondjunk ilyeneket, nem hogy a saját lányunknak..

Felnőtt vagy, ne számolj be neki semmiről. Semmi köze a szexuális életedhez, az meg pláne ne érdekeljen, hogy ő mit ítél el..és mit nem.

Mond meg neki, hogy te meg azt ítéled el, ha egy apa ilyen hangnemet enged meg a felnőtt lányával szemben... Szégyen!

2011. jún. 2. 23:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
74%-os pedig igazán elnézést kérhetne, amiért félreértésből ilyeneket írt a kérdezőnek! Nem tudom, de nekem teljesen egyértelmű volt, hogy a kérdező nem a kettyintésre gondolt...
2011. jún. 2. 23:40
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

Igen bocsánatot kérek, hirtelen úgy tűnt h nem a barátkozást hanem a szexet tervezed.

Apádnak azért ilyen szobabérléseket meg hasonlókat ne nagyon emlegess. :D

----------

Apád valóban elég rosszindulatú h a saját lányát minden ok nélkül leqrvázza. Pedig ezek alapján nagyon is rendes vagy a korodbeliekhez képest.

2011. jún. 3. 00:02
 24/27 anonim ***** válasza:
86%

nemolvastam el az összes választ csak a kérdést ezért elnézést kérek ha korábban írták.

az apa enyhén el van borulva fejben. kezdeni vele semmit sem lehet. láttam már hasonlót családban. teljesen el van borulva az elmélye. ha vki nem ad neki igazat csak rosszabb lesz.

2011. jún. 3. 01:30
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
lényeg: nem kell neki tudnia a sexuális életedről így ő is boldog és te is az leszel
2011. jún. 3. 01:31
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha az én apám merészelt volna valaha is lek.rvázni úgy, hogy ráadásul semmi alapja nincs ennek, az lett volna az utolsó nap ebben az életben, hogy engem (meg aztán később az unokáit) lát. Fura egy értékrended van, hogy ezt eltűröd, pláne nagykorúan.
2011. jún. 3. 12:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj egyetemre, és tanulásra hivatkozva ne járj haza a koleszból. Meggyőzni nem igazán lehet az elveivel szemben egy felnőtt embert, pláne, ha (bocs) vaskalapos.
2011. jún. 3. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!