Házasság előtti szex=rib@nc?!
Avagy a kérdés az, hogy hogyan lehetne jobb belátásra bírni egy igen konzervatív apát (a nagyszülőkkel már nem próbálkozok)...
A tisztábban látás végett néhány előzmény, kissé ideges vagyok, úgyhogy logikai sorrend nélkül :D :
- Apán és a nagyszüleim már gyerekkoromban is "elűzték" a barátaimat (akármilyen nemű volt)
- 12 éves korom óta egy ismerősömet sem merem hazahozni
- sosem volt még barátom: engem sem nagyon engednek sehová, én meg akinek jót akarok azt nem mutatom be nekik, szobát bérelni meg nincs pénzem... ---> hiába lenne jelentkező, egyszerűen nem tudok vele sehol sem hosszabb időt eltölteni... :(
- apám néhanapján csak úgy lekurväz
- már többször is célozgatott arra nem éppen irodalmi nyelven, hogy a nem házasságban élők szexuális kapcsolatát mélységesen elítéli (többször bántotta már emiatt a (női) alkalmazottjait is...)
Előre is köszönöm azoknak, akik megpróbálnak segíteni!
L/18 (lassan 19 :D)
Bocsi, de apád nem teljesen normális. Az még elmenne, ha csak simán maradi vagy szigorú lenne, de mi az, hogy lek*rváz... :O
A megoldás: ne beszélj vele a barátaidról, ne vigyél haza senkit. A barátaiddal inkább találkozz máshol, ha lesz fiúd, jobb, ha apád nem is tud róla. Ha elveszted a szüzességedet, azt se mondd el neki.
Jobb belátásra bírni szerintem nem nagyon lehet.
Egyébként meg 18 éves vagy, nincs kollégium vagy valami?
Diákmelóból összekaparsz a nyáron 200 rongyot, és már ősszel le is léphetsz albiba, vagy irasd át magad távoli iskolába ahol van kolesz, és már nem tudnak beleugatni az életedbe, előző voltam..
Szóval ideje belátnod 18 évesen, hogy apád sajnos nem normális ember, valami stikkje van, kár az idődet pazarolni rá vagy hagyni, hogy a te életedet is tönkretegye.
Pattanj meg minél előbb otthonról... Előző előző voltam..
Köszönöm a válaszokat!
És nem, nem akarok mindent az orrára kötni. Az "engem sem nagyon engednek sehová" alatt azt értettem, hogy barátnőkkel se, max ilyen "7-re legyél itthon". Ráadásul falun lakom, és egy óra a hazafelé út, úgy hogy lényegében 6-ig vagyok elengedve...
Egyébként a konzervatív lehet hogy nem a legjobb szó rá, mert a meleg férfiakkal pl. semmi baja nincs. :S
Egy kis pontosítás: nem azt akarja, hogy ne legyen barátom, hanem azt akarja/akarta, hogy oylan lehet csak, amilyen ő elképzel. "Kerítőnősdit" is játszott egy időben (gondolhatjátok, milyen az ideálja...), de egy (jogos) letolásom után ezt abbahagyta...(Persze egy ideig fasírtban voltunk, de megérte...)
Arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha beadagolnám neki, hogy leszbikus vagyok, aztán miután már gyertyát gyújtott a lelki üdvömért a templomban, hazavinnék egy kedves okos fiút, és bejelenteném, hogy csak vicceltem. Hátha utána már ennek is örülne x'D
Ezen bolondériáját leszámítva jól kijövök vele, amíg játszom "apuci pici lányát".
+Fizikailag nem bántalmazott soha.
"szobát bérelni meg nincs pénzem"
ácsi, még nincs barátod de már szobát akarsz bérelni? :O
"hiába lenne jelentkező, egyszerűen nem tudok vele sehol sem hosszabb időt eltölteni."
Talán ha nem a kettyintést terveznéd, hanem csak a barátkozást, aztán majd egyszer ha lenne barátod akkor egy és alaposan megismeritek egymást, talán apád is máshogy állna hozzád.
"szobát bérelni meg nincs pénzem"
ez így tényleg elég félreérthetőre sikeredett, így visszaolvasva, és az én nyakatekert észjárásomat félretéve x'DDDDDDD
A szoba azért kellene, mert attól is félek, hogy esetleg egy ismerősöm meglát egy fiú mellett... de igaz, ez legalább annyira félreérthető, mintha azt mondanám, menjünk fel a sráchoz egyből, Ő is biztos rögtön arra gondolna, hogy irány az ágy x'DDDD
""hiába lenne jelentkező, egyszerűen nem tudok vele sehol sem hosszabb időt eltölteni."
Talán ha nem a kettyintést terveznéd, hanem csak a barátkozást, aztán majd egyszer ha lenne barátod akkor egy és alaposan megismeritek egymást, talán apád is máshogy állna hozzád."
Nekem a te hozzáállásod fura. Miből gondod azt, hogy a hosszabb idő dugásra kellene? o.O
Én hosszabb idő alatt max. 2 órát gondoltam...
Fiúkról egyáltalán nem beszélek apám előtt, sőt mások előtt se merek. Talán az ő hülyesége miatt van, de sokszor úgy érzem, hogy nekem "nem is szabad" fiúkkal ismerkednem, mert nem érdemlem meg a társaságukat. Ha egy srác megszólít csak úgy az utcán, ( még akkor is ha csak annyit kérdez hogy mennyi az idő) már akkor is be vagyok tojva.
Kettyintés kellene nekem, az... x'DDDD (a saját szerencsétlenségemen röhögök, mielőtt félreértenéd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!