Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egy éves...

Szerintetek ciki, ha egy éves házasság után kb havonta van csak szex?

Figyelt kérdés

Ti hogy bírnátok?

28/N

2010. okt. 26. 12:50
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
88%

én jól bírom... nálunk sincs havi 2 szexnél több...de nálunk soha nem is volt! nekünk ennyi az igényünk.

viszont nyilván nem örülnék ennek abban az esetben, ha előtte meg heti 3 lett volna, vagy többre lenne igényem....

2010. okt. 26. 12:54
 2/47 anonim ***** válasza:
10%
Hát én nem akarok bunkóskodni,és tényleg nem azért írom. De! Szerintem itt csak neked van havi egyszer szex(a párod lehet hogy többször csinálja). A pasiknak lételeme a szex,és nem hinném,hogy van olyan pasi akinek csak egyszer kell egy hónapban. Nincsenek fura kimaradásai az uradnak?
2010. okt. 26. 12:56
 3/47 anonim ***** válasza:
88%

Nemtudom, nekem ez kevésnek tűnik.

A heti 2-3 azért szerintem nem ártana.

Próbáld meg elcsábítani azt a férfit. Szerintem lehet, hogy elege van, hogy mindig ő kezdeményez...

VAgy nemtudom, nincs rálátásom :)

4/47 anonim ***** válasza:
22%
Hát ha mindkettőtök úgy érzi, hogy elég akkor elég, de szerintem a heti 2-3 alkalom lenne a MINIMUM.
 5/47 anonim ***** válasza:
32%
nem ciki csak ez nem egy normális egészséges párkapcsolat így.mivel életünk része a szex oka van ha nem kívánjátok egymást gyakrabban.
 6/47 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk is ez van, szintén egy év után. Az ok: rengeteget dolgozunk, hullafáradtan meg kinek van kedve hozzá? Egyébként meg nem állatok vagyunk, hogy csak ezért legyünk együtt.
2010. okt. 26. 13:01
 7/47 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is kb annyivan mint nálatok, annyi különbséggel, h mi még nem vagyunk házasok..

régebben ugy hat évvel ezelőtt amikor megismerkedtunk csak hétvégén tudtunk szexelni és akkor 4 szeri is csináltuk...aztán amikor összeköltöztunk egyre kevesebb lett...a melo után fáradtak vagyunk és vannak más fontosabb dolgok is.

25N

2010. okt. 26. 13:02
 8/47 anonim ***** válasza:
98%
sok hülyeséget olvastam itt újra. először is: VAN olyan férfi, akinek elég havi 1 is. egyáltalán nem biztos, hogy máshol pótolja be a dolgokat. másodszorra mi az hogy, nem egészséges, nem normális havi 1szer szexelni? legfeljebb annak, aki állítja.
2010. okt. 26. 13:02
 9/47 anonim ***** válasza:
42%

Én nem bírnám ki havi egy szexszel, nem azért mert szexmániás vagyok, egyszerűen ez kevés. Mondjuk nem mondtad, mióta vagytok együtt, csak az 1 év házasságot.

Mi 3 éve élünk együtt, eleinte mindennapos volt a szex, mint ahogy az fiataloknál menni szokott, de így szülés után is azért ha van rá lehetőség és kedv, akkor 3 szex/hét az átlag. Ez komoly.

2010. okt. 26. 13:03
 10/47 A kérdező kommentje:
Régen nem így volt. Dolgozik éjjel-nappal,a munka a mindene. Este beesik az ágyba,átölel,puszilgat,simogat és alvás. Már említettem neki,hogy nekem nagyon hiányzik... Babát is szeretnénk,na de így hogyan? :((((
2010. okt. 26. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!