Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egy éves...

Szerintetek ciki, ha egy éves házasság után kb havonta van csak szex?

Figyelt kérdés

Ti hogy bírnátok?

28/N

2010. okt. 26. 12:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
75%

Nem az a baj, hogy alig van szex, hanem az, hogy te többre vágysz, így nem vagy boldog.

Ha nem változtattok, tönkre fog menni a házasságotok. A kielégítetlen ember frusztrált lesz, elégedetlen, önbizalomhiányos, hisztis, az élő fába is beleköt. Egyre több veszekedés lesz, és azt hiszitek, ezért megy tönkre a házasság. Pedig nem, hanem mert kielégítetlen vagy.

Rosszabb esetben jön még megcsalás is.

Én el tudom fogadni, hogy van, akinek a havi 1 is megfelel és boldog, tökéletes a kapcsolata. De ez nem ez az eset, a kérdező azt írta, hogy "bírnátok". Amit bírni kell, az nem boldog, nem tökéletes, az kényszer!

Egyébként én sem bírnám.

33N

2010. okt. 26. 13:38
 32/47 anonim ***** válasza:
75%
Lemaradt: 28N
2010. okt. 26. 13:39
 33/47 A kérdező kommentje:
Már ez van...sokszor vagyok frusztrált,sokszor veszekedünk... Amikor alkalmunk lenne rá,sem csináljuk. Ez irritál,hogy élünk egymás mellett,mint 2 jó barát...
2010. okt. 26. 13:42
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Azt írtad fentebb, hogy a munka a mindene, dolgozik éjjel-nappal és hogy babát is szeretnétek. Talán azért dolgozik, hogy annak a gyereknek majd ne egy koszfészekben kelljen felnőnie, tudja iskoláztatni rendesen.

Ezek után pedig van POFÁD benyögni ide egy ilyet: egyébként meg előbb csalnám meg őt,mint ő engem...:)

Nem érdekel, hogy ott van a ":)" a végén, attól ez még nem lesz vicces.

Egyébként egy munkatársam szokott ugyanerre panaszkodni (onnan ismerős a szitu, egyébként nem szoktam a "Családi kapcsolatokba" irkálni), lehet hogy a felesége vagy? Lehet, hogy ezt a pár oldalt most kinyomtatom és megmutatom neki? Nem ijesztgetni akarlak...

Ja, és akkor kedves női olvasók, egymás után teszitek fel a hülye kérdéseiteket, hogy miért nem akar már "Bébibogyó" feleségül venni? Lehet, hogy ezért?

u.i.: Szedd már össze magad. Minden jót...

2010. okt. 26. 13:43
 35/47 A kérdező kommentje:
Ha figyeltél volna,előbb írtam,hogy hiába dolgozik éjjel-nappal,ahogyan én is,attól még nem lesz több a pénzünk,sőőőőőőőőőőőt...
2010. okt. 26. 13:46
 36/47 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ijesztettél meg...nyugodtan nyomtasd ki...:))))
2010. okt. 26. 13:47
 37/47 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg,ha úgy éltek,mint két jó barát,az már nem kapcsolat,Te már a csaláson gondolokdsz,mert ő nem adja meg ami kell,lehet másnak megadja,akkor lépj ki ebből,de nehogy egy ilyen kapcsolatba babát is szülj...
2010. okt. 26. 13:55
 38/47 anonim ***** válasza:
67%
Sokan elkövetik azt a hibát hogy egy babával próbálják a szar kapcsolatukat házásságukat megmenti, pedig csak még jobban tönkreteszik,és ott maradnak egyedül az eszköz babájukkal...
2010. okt. 26. 13:57
 39/47 anonim ***** válasza:
45%

Én nagyon szerencsésnek érzem magam.15 éves házasok vagyunk, de semmit sem csökkent a szex közöttünk.Bárhol vagyunk, még most is rögtön észreveszem a sóvárgást a férjem szemében.Tegnap beugrottam érte a céghez, hogy elmenjünk ebédelni, mondanom sem kell, hogy legkevésbé az evésen járt az eszünk...Most telefonált, hogy Ő meg elvinne vacsizni engem, úgy, mint tegnap én őt ebédelni:))) Rendelek valami vacsorát utána...

Szóval, gyerekünk is van, már kamasz, korán szültem de a szex mindig is fontos volt, és szerintem igen is ciki a havi 1 szex.

2010. okt. 26. 14:28
 40/47 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, annyira ledobbent, mikor ilyen kerdeseket olvasok, hogy egy parkapcsolatban a nonek kell konyorogni, hogy legyen szex.Forditott helyzetben meg csak-csak elmegy, mikor a pasi akarja, es a no nem.Kulonben ott is megvan az egyertelmu magyarazata a dolognak, hogy a pasi nem eleg jo az agyban, es a nonek nincs mindig kedve sz.rakodni vele.Sajnos ez az en tapasztalatom.Egy olyan kapcsolatban, ahol jol mukodik a szex, van orgazmusuk a feleknek, akkor van kedv szexelni, meg ha faradtak is.Nekem ez a velemenyem.Ott viszont, ahol a ferfinak nincs kedve a nohoz, eleg sulyos problemak vannak.Vagy van a pasinak valakije, vagy nem tartja vonzonak a not.Mast nem is tudok elkepzelni.Ok, hogy nem mindig van kedve, mert faradt, de hogy havonta egyszer...en tuti nem lennek egy ilyen kapcsolatban.
2010. okt. 26. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!