Szerintetek ciki, ha egy éves házasság után kb havonta van csak szex?
Ti hogy bírnátok?
28/N
Nos, akkor mássz rá... :) Komolyra fordítva a szót, nálunk ha nem volt szex, és én vágytam rá, akkor vagy jeleztem neki, hogy bocsi, de nem stimmel valami, vagy egyszerűen megmondtam neki, hogy te vagy a párom, és nem szeretném máshol keresni a "boldogságot". Tudom, ez hülyén hangzik, de gyerek mellett ez nehéz, és kellett a szex ahhoz, hogy nőnek érezhessem magam.
Amúgy jó és minőségi szex alapja a harmonikus kapcsolatnak.
Mi hétvégén is dolgozunk,általában váltjuk egymást...
Egyébként köszönöm,hogy ennyien írtok. Szomorúan veszem tudomásul,mennyi embernek ez a problémája.
Ugyan, fel a fejjel. Ezen a problémán lehet segíteni :)
Fiatal vagy, bizonyára szép, és szexi, egész egyszerűen csavard el az urad fejét aztán adjatok neki.
Vagy esetleg reggeli szex? Akkor ép kéznél szokott lenni egy meredező dárda. :)
Szerintem nem ciki,hanem sajnálatra méltó,főleg 1 év házasság után.
Aztán nemsokára majd jön a szájtátás, hogy jéééééé, én ezt nem értem,miért lépett félre?
Viselkedésed miatt?? Hogyhogy??
(egyébként meg előbb csalnám meg őt,mint ő engem...:)
Kedvesem és én 10 éve vagyunk együtt,most sajnos pár éve távkapcsolatra kényszerültünk én itt ő külföldön,havi egyszer jön ,vagy én megyek,kibirjuk havi egy hatalmas sokszorosított szexel,de az maga a mennyország,egy napig kisejövünk az ágyból,amúgy nem a szex legfontsabb egy kapcsoatban,csak az egyik alappillér a többi fontos pillér között(szerelem,szeretet,tisztelt,bizalom,hűség,
elfogadás,tolerancia)10 éve állnak ezek a pillérek nálunk,mostani kapcsolatokban sajnos fél év egy két év után sorban ledőlnek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!