Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egy éves...

Szerintetek ciki, ha egy éves házasság után kb havonta van csak szex?

Figyelt kérdés

Ti hogy bírnátok?

28/N

2010. okt. 26. 12:50
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
95%

Nem ciki, ha mindkettőtöknek ennyire van igénye.

Ciki az, ha az egyik félnek napi 2 , a másik félnek évi 2 lenne az igazi.

2010. okt. 26. 13:04
 12/47 anonim ***** válasza:
0%
Hát 13:02-es,lehet,hogy neked hülyeség,de havi egy az tényleg kevés,azért heti egyszer szerintem kellene,pláne,hogy még csak egy évi házasság után. Gondolj bele mi lesz 20 évnyi házasság után? Kétévente egy?
2010. okt. 26. 13:06
 13/47 A kérdező kommentje:
Én is éjjel-nappal dolgozom,ha nem a munkahelyen,akkor itthon dolgozom,mégsem tudok olyan fáradt lenni,hogy legalább hetente 2-3x ne bújjak vele össze. Nincsenek nagy igényeim,de hiányzik az,hogy éreztesse velem,hogy kíván...
2010. okt. 26. 13:07
 14/47 anonim ***** válasza:
75%

Lehet vállalni sokkal kevesebb munkát, de az sokkal kevesebb pénzzel jár.

Fontossági sorrendet kell felállítani, beszélni róla, beszélni róla...

2010. okt. 26. 13:07
 15/47 A kérdező kommentje:

Én is ezért vagyok elkeseredve,mert belegondoltam,hogy mi lesz később??

Egyébként 2éve vagyunk együtt.

Nagyon sokszor megértem,mert a férfiasságával is akadnak problémák(heresérv,gyakran megfázik,fáj neki,érzékeny) de örökké így nem mehet...

2010. okt. 26. 13:09
 16/47 anonim ***** válasza:
72%

Akármilyen fáradtak vagytok is... csinálni kell...

MAjd megedződtök, a szex jó edzés :) Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen jó kis torna után milyen gyorsan fogtak puha álomba zuhanni.

2010. okt. 26. 13:09
 17/47 A kérdező kommentje:
Ja és pénzünk az nem több,hiába dolgozik éjjel-nappal...tehát még azt sem mondhatjátok,hogy tele vagyunk pénzzel,fogjam be...
2010. okt. 26. 13:10
 18/47 anonim ***** válasza:
78%
Valamikor már válaszoltam, hogy nálunk is ritkán van, szintén munka után. Mondjuk mi már 7 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok. Ha kicsit többet tudnánk pihenni, biztos a kedv is nagyobb lenne. Lassan babát szeretnénk, úgyhogy muszáj lesz belevágni.:-)
2010. okt. 26. 13:13
 19/47 anonim ***** válasza:
90%

Én férfi vagyok és sokszor vágyom a szexre, csak éppen a páromnak akkor nem jó, amikor nekem jó és vica versa. Én nappal vagyok nagyon "aktív", amikor viszont esély nincs egy jó kis menetre, mert dolgozom. A párom nappal irtózik a szextől, neki az éjjel jó. Amikor hazaesek a munkából, kb ahhoz van erőm, hogy fürödjek, egyek, és beessek az ágyba. Eszem ágában sincs még csak gondolni sem a szexre, persze a párom ilyenkor kezd nyaggatni vele. Nekem egy kivégzéssel ér fel. Képzeld azt, hogy már félálomban vagy, amikor valaki felkelt, hogy pakolj még át 2 tonna virágföldet egyik városból a másikba. Na nekem kb ennyi kedvem van az éjjeli szexhez. Reggel persze kanosan ébredek, akkor szoktuk néha megoldani, de csak ritkán. Egyedül a hétvége normális ebből a szempontból, akkor van erő a nappali és az éjjeli szexhez is. Kivéve, ha szombatos vagyok... :P

A sok munka a nyugdíjas tempó oka. Őt az egész napos gyereknevelés fárasztja le, engem a 10 óra munka + utazás. Marad a hétvége, ezért nem aggódunk.

Heti 1 szeretkezés, de az minőségi, nem egy 20 perces lezavarás.

Ha csak havi egyre van igény, ott már más is lehet a gond(ha a munkaidő egyébként normális): Már nem kívánják egymást a felek annyira, eltitkolt maszturbáció, ritkábban szerető.

2010. okt. 26. 13:16
 20/47 anonim ***** válasza:
60%
A tüzet mindig élesztgetni kell,akár két év,akár húsz év után. Próbálj bevetni minnél több praktikát,legyél kreatív.Csábítsd vissza a pasit. Oké,hogy állandóan melózik,de olyan nincs,hogy legalább heti egyszer-kétszer ne csináljátok. Az embernek arra van ideje(na meg ereje) amire ő maga akarja,hogy legyen! És ha azt akarjátok,hogy a házasságotok ne menjen tönkre pár év után,akkor igenis élesztgessétek azt a tüzet. Mert akár bevalljuk akár nem a szex igenis egy alap pillére a kapcsolatnak,épp olyan fontos,mint az érzelmek!
2010. okt. 26. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!