Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egy éves...

Szerintetek ciki, ha egy éves házasság után kb havonta van csak szex?

Figyelt kérdés

Ti hogy bírnátok?

28/N

2010. okt. 26. 12:50
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
50%
Azért van ez mert a legtöbb kapcsolat megszokásra éül,vagy nincs náló jobb tipusú...Vagy csak legyen valaki tipúsú...
2010. okt. 26. 15:27
 42/47 anonim ***** válasza:
75%

azt el tudom képzelni, hogy hétköznap meló miatt nincs kedve. de, hogy hétvégén sem?! az számomra meredek. ha hétközben nem is lenne hangulatom, mert kifullaszt az edzés suli munka stb... de amikor hétvégén friss vagyok akkor napi kettő-három. de nem vagyok szakértő..

23f

2010. okt. 26. 15:31
 43/47 anonim ***** válasza:
32%
Lehet,hogy neki van több is,mint havi egy,csak nem veled,nem kiván,havi egyszer meg valahogy kibirja veled...Addig se rád gondol,mig csináljátok.
2010. okt. 26. 15:34
 44/47 A kérdező kommentje:

Nincs neki,ez biztos.

És mint már írtam,egy helyen dolgozunk,hétvégén is,tehát nálunk nincs olyan,hogy hétvége...

2010. okt. 26. 15:43
 45/47 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de ha nekem éjjel-nappal együtt kellene lennem a párommal, én sem kívánnám egy idő után. Bele is halnék, ha velem is dolgozna, sose lenne egy nélküle töltött percem se. Szerintem érdemes betervezni jó pár külön programot, ami után már elkezd hiányozni a másik.
2010. okt. 26. 16:01
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Előző jót irt,lehet a probléma gyökere az hogy egymás seggében vagytok folyton,amúgy meg semmiben nem lehetsz biztos...
2010. okt. 26. 16:03
 47/47 A kérdező kommentje:

Egy helyen dolgozunk,de különböző szakterületen,ráadásul ha figyeltetek volna,akkor írtam,hogy szintje ellenkező idő beosztásban...

Egyébként rájöttem,mi a baj.

Most pár napig itthon volt,és oly csodás volt minden...de amint tegnap elkezdett újra dolgozni,már feszült volt,fáradt,ideges...

2010. nov. 2. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!