Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek működhet úgy a...

Szerintetek működhet úgy a házasság, ha a szex nem működik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
80%
Nem!!Egy kapcsoloat fontos része a szex is!Amit igenis bizonyos időközönként gyakorolni kell!
2010. febr. 15. 10:28
 2/38 anonim ***** válasza:
50%
Igen,müködhet.ezt tapasztalatból mondom.sose volt még orgazmusom,és nem mindig élvezem a sexet,pedig fiatalok vagyunk.és 4 éve tart a boldogság igy is.
2010. febr. 15. 10:28
 3/38 anonim válasza:
78%
kizárt, elöbb vagy utobb ottfog hagyni valakiért akivel müködik neki.
2010. febr. 15. 10:35
 4/38 anonim ***** válasza:
74%
átmenetileg igen.
2010. febr. 15. 10:38
 5/38 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem hosszú távon nem, amit írtak, azért: valakivel működni fog.

10:28-nak: A partnered iszonyú önző, mert nem ragaszkodik hozzá, hogy örömet okozzon neked, te meg teljesen kiszolgáltatod magad neki és lemondasz önmagadról, csak hogy neki jó legyen. Szerintem ez állati messze van egy kiegyensúlyozott kapcsolattól, amiben érett egyéniségek ki tudnak teljesedni. Saját magatokat veritek át, de ti tudjátok.

2010. febr. 15. 10:39
 6/38 anonim ***** válasza:
86%

Kedves utolsó! Nekem tavaly szeptemberig szintén így állt a helyzet, sosem volt orgazmusom, csak egyedül (;)), én is azt gondoltam, hogy attól még élet az élet. 5 évig voltunk együtt az előző párommal, nem ezért szakítottunk. Tehát pont úgy gondolkodtam, ahogyan te.

És most már fél éve olyan kapcsolatban élek, ahol a kis barátom nem egy vállrándítással nyugtázta, hogy nekem akkor nem lehet szex közben elmenni. Sokat próbálkozott, mert _akarta_, hogy nekem is jó legyen. Vele minden alkalommal van orgazmusom (nem túl hagyományos úton, de van). Hihetetlen intimitást ad, most már ott tartok, hogy enélkül el sem tudom képzelni a szexuális életemet. Amúgy én is fiatal vagyok.

Kedves kérdező! Igen, működhet. De hidd el, mindig hiányérzeted lesz. Lehet a párod a legjobb barátod, de nem lesz még évekig sem a szerelmed, és ez a szex miatt lesz így. Én sem hittem volna hogy valaha ezt mondom, de biztos van olyan férfi, akivel minden (nem csak a szex, de az is) tökéletes lesz. ha úgy érzed, van időd és türelmed várni Rá, szerintem érdemes! Persze a te döntésed, boldog életet neked!!

2010. febr. 15. 10:42
 7/38 anonim ***** válasza:
85%
10:28-as kommentnek írtam, csak közben elrepült az idő :) Előző vagyok.
2010. febr. 15. 10:43
 8/38 anonim ***** válasza:
80%
As szex nem egyenlő az orgazmussal! Aki azt mondja, hogy neki minden alkalommal jó, az nem mond igazat.(elsősorban nőre gondolok itt) De az összebújás, simogatás, csók ,az hogy ketten egyek leszünk már boldogságot ad , és hát azért lássuk be a férfiak könnyebben tudnak "elmenni" és fontos a számukra. Nekünk is, de van hogy lelkiekben élem meg én inkább,és örülök hogy Vele vagyok.Ez is szex, de kell. Enélkül egy kapcsolat sem működhet hosszútávon!
2010. febr. 15. 10:43
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem.

de hogy is van ez?

nincs egy simogatás?egy érintés?egy csók?egy ölelkezés?

akkor minek ilyen kapcs?

(természetesen 2 egészséges emberre gondol az összes válaszoló,ha nincs így rossz a kérdés)

2010. febr. 15. 10:46
 10/38 anonim ***** válasza:
82%
10:28-as ne légy naív, egyik ember sem megy el minden szexnél és senki nem élvezi mindig! Csak olyankor szólni kell a másiknak aki esetleg kárpótol máshogy! Szerintem az hogy nem működik a szex, nem ezt jeletni amiket te mondtál az normális, bár nem tudom a párod hogy áll hozzá. Szerintem, sem működhet egy házasság ha nem működik szex.
2010. febr. 15. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!