Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek működhet úgy a...

Szerintetek működhet úgy a házasság, ha a szex nem működik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
ez meg a másiki véglet, hogy "mindig" kell az orgazmus. Nem kell, ki mondta? :)) De egyébként visszavonom, hogy akinek mindig jó, az nem mondd igazat. Lehet ilyen is, csak máshogy kell értelmezni az ő hozzáállását.
2010. febr. 15. 10:47
 12/38 anonim ***** válasza:
98%

10:39 vagyok. Nyilván vannak olyan alkalmak, amikor nem annyira jó a szex (lelkiállapottól függ), és olyankor nem lehet eröltetni az orgazmust. De nem mindegy a pasi hozzáállása: tudomásul veszi, hogy nem jó (hogy sose jó, mint a kérdezőnek), vagy megvan benne a hajlandóság az egyéb kényeztetésre. Az se mindegy, hogy valakinek 10-ből egyszer nem jó, vagy 9-szer.

Szerintem ha valakit tartósan nem elégít ki a párja, ez a legbiztosabb út a "fejfájáshoz". És ha egy nőnek mindig "fáj a feje", a pasi előbb-utóbb keres valakit, akinek nem fáj.

Nem az orgazmushoz való görcsös ragaszkodásról beszélek, bár lehet, hogy annak tűnik, hanem arról, amikor a szeretkezés kölcsönös örömszerzés céljából történik, és azzal is fejeződik be.

Nekem ne mondja senki, hogy egy rendesen felizgatott nő elégedett orgazmus nélkül is, mert az olyan lelki és fizikai feszültséget okoz, hogy ha nem vezetik le, akkor fizikailag fájdalomhoz (hasfájás) vezet, lelkileg meg hisztériához és veszekedéshez.

2010. febr. 15. 11:11
 13/38 anonim ***** válasza:
86%

Átmenetileg igen!Amig a rozsaszin felhő ott van!Ha elmulik akkor vagy az egyik vagy amásik meglép!Mert fontos a szex!

Probáljatok ráhangolodni biztos hogy müködni fog nem nagy dolog ez!

2010. febr. 15. 11:13
 14/38 anonim ***** válasza:
89%
Működni működhet, hiszen a régebbi korokban bűnnek minősült, ha a nő élvezte a szexet. Nem is kell messzire mennünk, nagyanyáink korában is általában csak "házastársi kötelesség" volt a szex. Csak hát kérdés, hogy így érdemes-e leélni egy életet???
2010. febr. 15. 11:26
 15/38 anonim ***** válasza:
84%

nem. egy kapcsolat/házasság egyik fontos eleméről van szó, az örömadás egyik módja. magaddal is rosszat teszel, ha a jó együttléteket kiiktatod az életedből.

rá kell jönni miért nem működik jól és változtatni. az viszont lehetséges (a változtatás). tapasztalatból mondom.

2010. febr. 15. 11:28
 16/38 anonim ***** válasza:
96%
Ideig-óráig! Előbb-utóbb hiánytünetek lépnek fel és egyik, vagy mindkettő megkeresi a maga örömét házon kívül.
2010. febr. 15. 11:30
 17/38 anonim ***** válasza:
73%
Működhet, persze, aki pedig megelégszik ennyivel, az meg is érdemli...Mondjuk számomra elképzelhetetlen. Volt ilyen kapcsolatom 2évig. Amióta viszont nem így van, azóta elképzelni sem tudom, h miért is vártam ilyen sokat a váltással.
2010. febr. 15. 11:31
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha mindkét fél elégedett különben a helyzettel. Van akik nem is nagyon igénylik. Bár a nem működik nem egyenlő a ninccsel, szóval gondolom nem ez a helyzet.
2010. febr. 15. 11:41
 19/38 anonim ***** válasza:
89%
Akár működhet is, ha a feleknek olyan a hozzáállása. Engem hatalmas trauma ért ilyen téren és nem tudom magam elengedni szex közben. A páromnak minden alkalommal jó nekem, 10ből talán 3*. De én ettől nem érzem magam rossznak. Ő tudja, hogy mi történt, nyíltan elmondtam neki és azt is mondtam, hogy nem ő tehet arról, hogy nem élvezem. Egyszerűen fellép nálam egy védekezési mechanizmus. És működik a kapcsolatunk. Én megpróbálok a legjobb tudásom szerint örömet okozni neki, de nem esek attól depresszióba mert nem elégültem ki. Nekem az, hogy vele vagyok, hozzábújhatok sokkal nagyobb boldogságot okoz. Persze ez csak egy kiugró példa, és teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal, hogy normális esetben ez a dolog hosszútávon nem működhet.
2010. febr. 15. 11:48
 20/38 anonim ***** válasza:
73%
Szerelmi házasság nem. De baráti alapokon, összetartó szereteten működő házasság igen. Több olyan most már nyugdíjas korú házaspárt ismerek, akik annak idején a család összetartása, a gyerekek kedvéért együtt maradtak, pedig már nem voltak szerelmesek egymásba, így szexuális életet sem éltek együtt, ezt diszkréten házon kívül lerendezték. Ez csak mostani mánia, hogy csak addig lehet együtt maradni, amíg lángol a szerelem, aztán borítani kell. Hogy egy házasság működik-e, az kizárólag két ember döntésén múlik, semmi egyéb körülmény nem befolyásolja. Ha akarják, működik, ha nem akarják, akkor nem.
2010. febr. 15. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!