Ha a gyermeketek egyetenre szeretne menni de nem vagytok gazdagok ( kozep osztaly) akkor is tamogatjatok? Illetve nekem mit tanacsolnatok?
Mindenkepp szeretnek menni egyetemre ,de nem vagyunk eleresztve...
Sot igazabol meg azt sem tudom mit csinalnek..
Annyi annyi minden van basszus amit szeretnek.. csak vagy draga vagy nehez bejutni..
Jegyeim ev vegen ilyenek lesznek :
Magyar irodalom : 4
Nyelvtan : 3, vagy 4
Tori : 4
Matek :2
Angol : 4
Es biosz : 4
Most egy ilyennel gondolom orvosim eselyem se lenne..
Pedig en mindenkepp olyasmit szeretnek ahol kis gyerekekkel foglalkozhatok es segithetek nekik.
Apolo-ra gondoltam meg egyetemen, de ott meg elrettent az hogyha hibazok az a beteg eletebe kerulhet..
Mit ajanlanatok nekem?
Anyu azt mondta tamogat ameddig csak tud, csak ezek ne fellangolasok legyenek..
De basszus jovore ilyenkor mar nyilt napok, jelentkezes stb...en meg meg azt sem tudom mit akarok...
Szerintetek?!
18/L
Szerintem ilyen tanulmányi eredményekkel ne menj egyetemre. Orvosnak meg pláne ne!
Menj ki külföldre aupairnak. Az kisgyerekes,jól fizet és nem is kell hozzá diploma
Egyetemre matek 2-es? Nyelvtan 3? Hűha......
Szerintem ezekből rakj újabb vizsgát....
Mindenkepp egyetemre szeretnek menni..
Kell egy diploma
Van olyan baratnom aki majdnem hogy bukik es jogra megy
Nem jegyekkel akarok igazabol bejutni hanem mar duplazok szerintem...
Védőnő, gyógypedagógus, pszichológus?
Február van, és te már tudod milyen jegyeket fogsz kapni év végén? Addig még simán lehetne javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!