Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Drága Férfiak, tényleg kivesze...

Drága Férfiak, tényleg kiveszett belőletek a HŰSÉG és a TISZTELET?

Figyelt kérdés

Sajnos nemcsak a saját házasságomat láttam tönkremenni, rengeteget a saját környezetemben. Próbálnék kilábalni ebből az érzésből, de bárki, aki szóba kerül, ugyanolyan szemét gazember - csalja a feleségét, behajítja a sarokba a nőt, és közli, hogy szólok, amikor kellesz.

Én ezt nem értem. Létezik-e még olyan férfi, akinek nem a szex a legfontosabb a világon?

Miért kell magát egy nőnek újra és újra áruba bocsátania, miért nem lehet elfogadni őt olyannak, ami valójában?

Miért kell egy férfinak azt hajtogatni, hogy egy napot sem bír ki dugás nélkül, és ha ezt nem kapja meg, akkor megkeresi magának - akármilyen áron? Miért nem képes a férfi tisztelni és szolgálni asszonyát, valamint a vele megteremtett családját, miért hagyja faképnél a saját igényei miatt? Miért okoz izgalmat számotokra az udvarlás, miért nem vagytok megelégedve azzal, amit már egyszer - hosszú küzdelmek árán megszereztetek?

És miért nem jelentenek számotokra semmit az együtt kínkeservesen átvészelt időszakok, miért vagytok képesek egy (vagy ha gyerek van még több) életet elutasítani magatoktól, az átélt nehézségek és küzdelmek ellenére?

Van valami, ami még szent a számotokra? Van még ilyen férfi?

2015. jan. 28. 23:25
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
38%

Pasik! Ti a rendes nőket megcsaljátok, eldobjátok, lecserélitek ku..kra, aztán meg sírtok hogy minden nő ribi!

Nem sajnállak titeket!

Manapság ha nem vagy ocsmány, szemét, kivénhedt csatakanca, eláshatod magad, mert nem fogsz kelleni a pasiknak!

Lehet lepontozni, ahogy szoktatok de igazam van!

Ja és igen, a legtöbb pasi ilyen Magyarországon.

2015. jan. 29. 08:57
 42/55 anonim ***** válasza:
81%
Itt mindenki utálja a másik a nemet? És még csodálkoztok, hogy lecserélnek? Szerintem lehet benne összefüggés.
2015. jan. 29. 09:22
 43/55 anonim ***** válasza:

# 41

Na, most, hogy így felnyitottad a szememet, kikocogok a fürdőszobába, és megnézem a tükörben, hogy hogy néz ki egy "ocsmány, szemét, kivénhedt csatakanca", ha ezek szerint ezeknek a tulajdonságaimnak köszönhetem, hogy a Párom velem van régóta jóban-rosszban.

(Őszintén szólva én eddig teljesen mást hittem. :-)

(Amúgy én nem pontoztam le a hozzászólásodat, - épp úgy egy szubjektív vélemény, mint bárki másé, - csak csodálkozom rajta.)

2015. jan. 29. 09:27
 44/55 anonim ***** válasza:
77%

Engem is a feleségem csalt meg.Sört sem kaptam a tv elé,szo..s is igen ritkán volt!

Óvatosan az általánosításokkal!

43F

2015. jan. 29. 09:34
 45/55 anonim ***** válasza:
64%
Ennyi megkeseredett pi..csát.
2015. jan. 29. 09:59
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a hozzaszolasokat, de az en peldamat leirom.

Hat eve hazasodtunk ossze a felesegemmel, sajat lakasomba kezdtuk az uj eletet, ugy alakithatta at ahogy akarta, se hitel se anyagi gondok es semmi negativ dolog szuleivel is joban vagyok stb. Megszuletett a fiunk. Soha semmilyen jelet nem adta, nem mondta hogy valami nem jo lenne a hazassagunkba, ha en hoztam szoba, hogy szerintem valami van akkor terelt nincs semmi baj volt a valasz. Kiderult tavaj oktoberben, hogy szeretoje van mar tobb hoapja?????

Oke barom modon adtam meg eselyt, de nem elt vele folytatta ahol abbahagyta. Valtuk, alberletbe ment anyagi gondjai vannak, a pasi lelepett tole, vissza is jonne, kezdjuk ujra, de nem. Ezutan lathatassal probal zsarolni es kitudja mi lesz meg.

2015. jan. 29. 10:46
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Az élettől is elmegy a kedvem,mikor a ebbe a kategóriába látogatok...

Nem véletlen hogy ilyen pocsék kapcsolatok/házasságok vannak manapság,pont olyanok mint a bennük élő emberek.50 éves kor alatt alig van ember,aki ne lenne teljesen kifordulva magából,és ez ugyanúgy elmondható a nőkről is mint a férfiakról,egyik nem sem jobb a másiknál.

2015. jan. 29. 10:53
 48/55 Bence_ ***** válasza:
100%

Nem.

Ahogy, nőkből úgy férfiakból is van lelkileg rendben lévő.

De lelkileg sérült ember szinte csak sérültel jön össze. Ott meg megy a vak vezet világtalant. Ebből vannak a csalódások.

Izmozni meg lehet egy kapcsolatban de ott akkor senki nem fog pihenni.

Őszinteség a legjobb út.

2015. jan. 29. 11:31
 49/55 anonim ***** válasza:

Mar ott vagyok! Ti pedig tologassatok a zsirdisznajaitokat! ;)

Ha-ha-ha!

2015. jan. 29. 12:41
 50/55 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem férfi vagy női hiba, az egész társadalom elhülyülőben van.Ez nagyban köszönhető a fene nagy emancipációnak.Mivel a nők tömegesen munkára kényszerültek (kivívták maguknak), így nincs, aki összetartsa a családokat.A nők nem akartak nők lenni, nőknek való szerepeket vállalni, nekik több kellett, hát most megkapták.Ki neveli az anya helyett a gyermekeket?Az óvoda, iskola, de ott nem kapnak igazi értéket, mintákat, csak ledarálják nekik, amit muszáj és mehetnek haza, ahol a Tv várja őket az ordenáré műsoraival,, mert más nem ér rá.Ráadásul azzal, hogy a generációk feltétlenül szükségesnek érzik a külön költözést (amire sajnos többnyire szükség is van, mert a másfél szobás panel lakásban nem fér el egy teljes család nagyszülőstől, mindenestől), ott tovább erősödik ez a család felbomlasztó hatás.a túlzottan ateista, gyakorlatias, "fogyasztói" beállítódás pluszba jön ezekhez.Nem számítanak a belső értékek, az emberekben nincs mihez tartás, nincs érték ideáljuk, amit követhetnének.
2015. jan. 29. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!