Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Drága Férfiak, tényleg kivesze...

Drága Férfiak, tényleg kiveszett belőletek a HŰSÉG és a TISZTELET?

Figyelt kérdés

Sajnos nemcsak a saját házasságomat láttam tönkremenni, rengeteget a saját környezetemben. Próbálnék kilábalni ebből az érzésből, de bárki, aki szóba kerül, ugyanolyan szemét gazember - csalja a feleségét, behajítja a sarokba a nőt, és közli, hogy szólok, amikor kellesz.

Én ezt nem értem. Létezik-e még olyan férfi, akinek nem a szex a legfontosabb a világon?

Miért kell magát egy nőnek újra és újra áruba bocsátania, miért nem lehet elfogadni őt olyannak, ami valójában?

Miért kell egy férfinak azt hajtogatni, hogy egy napot sem bír ki dugás nélkül, és ha ezt nem kapja meg, akkor megkeresi magának - akármilyen áron? Miért nem képes a férfi tisztelni és szolgálni asszonyát, valamint a vele megteremtett családját, miért hagyja faképnél a saját igényei miatt? Miért okoz izgalmat számotokra az udvarlás, miért nem vagytok megelégedve azzal, amit már egyszer - hosszú küzdelmek árán megszereztetek?

És miért nem jelentenek számotokra semmit az együtt kínkeservesen átvészelt időszakok, miért vagytok képesek egy (vagy ha gyerek van még több) életet elutasítani magatoktól, az átélt nehézségek és küzdelmek ellenére?

Van valami, ami még szent a számotokra? Van még ilyen férfi?

2015. jan. 28. 23:25
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz??? Én csak annyit mondtam, hogy nem az a tipikus rosszfiú, akiért kapdosnak a lányok. Attól még én szerethettem őt! A válaszokból kiderül számomra, hogy a mai férfiak TÉNYLEG nem ismerik a szerelmet. És nem tudják, mi a CSALÁD. Mit jelent mindened odaadni a másikért. Számotokra ez csak egy átmeneti állapot. Ez csak egy félredugás, szuper, egy vállrándítással el lehet intézni, úgysincs mögötte vonzalom. Ha meg nincs kivel félredugni, jó lesz az asszony is? Mert ma már ez elfogadott dolog? Ez IGEN! Az a jó asszony, aki mindezt félrenézi, úgyis kiköttök nála újra az ágyban? Utána meg csodálkoztok, hogy tényleg sírnak miattatok a nők? meg hisztisek?

Ugyan itt azt írjátok, hogy buták a nők, én azt hiszem itt nem velem van a probléma! Hanem ezzel a hozzáállással!

2015. jan. 29. 00:39
 32/55 A kérdező kommentje:

26-os, köszönöm, hogy majdnem egyedüliként normális hangnemben képes voltál válaszolni a kérdésemre.Azt hiszem, hogy bennem is felmerült a TE taktikád, de én erre nem vagyok képes.Túl sok mindenen mentem keresztül az életben, és nekem mindenképp szükségem van a családra, és igen, egy kapcsolatra, ami biztonságot nyújt. Én nem a kigyúrt izomládákat keresem. Nem a szappanoperás szépfiúkat keresem. Amit én keresek, az az, hogy valaki úgy értsen meg, és úgy bújjon hozzám, úgy öleljen át, hogy akkor is mellettem áll, amikor adott esetben nem érti, min megyek keresztül, ne pedig fintorogva forduljon el, mint a férjem, vagy mint itt a válaszolók közül sok ember. Én egy olyan kapcsolatot keresek, ami elegendően lelkileg érett ahhoz, hogy bensőséges beszélgetések, egymásra hangoltság, és egymásra támaszkodás egyaránt előforduljanak. És ennek csak egy kiegészítő része a szex, nem a fő alkotóeleme, és végképp nem az egyedüli fenntartója.

Nekem hinnem kell abban, hogy létezik az a kapcsolat, ahol a társad a legjobb barátod, és éppen ezért akarom tudni, éreznem kell, hogy ennek van még értelme, hogy létezik.... és hogy a házasság, vagy a párkapcsolat nem csak vállvonogatós együttélésből áll, ahol a férj az itt látottak alapján kiröhögi a másik problémáját...

2015. jan. 29. 00:52
 33/55 A kérdező kommentje:
És itt most egyetlenegyszer sem a lángoló rózsaszínködös szerelemről beszéltem. Abban nem hiszek, annak nincs jövője. A bizalmon és a megértésen alapuló kapcsolatról beszélek.
2015. jan. 29. 00:59
 34/55 anonim ***** válasza:
Hát ha te folyton ilyen problémás vagy, mint ahogy itt mutatod magad, akkor nem várhatod ezt el senkitől, hogy életen át eltűrje. Az egyenlő kapcsolat feltétele, hogy önálló ember legyél, és ne a másiktól függő, és ne áldozd fel senkiért az életed. Senki sem akar ekkora terhet magával cipelni egész életében.
2015. jan. 29. 01:10
 35/55 anonim ***** válasza:
61%
Tudod, nekem az asszony hazudozik minden nap...
2015. jan. 29. 01:15
 36/55 anonim ***** válasza:
35%

"Miért nem képes a férfi tisztelni és szolgálni asszonyát?"

Ööööö, te valahol valamit rosszul olvastál, de gyanítom te is a csodálatos újkor, újfajta házaséletét tekinted irányadónak.

Jópár évezrede ugyanaz a családmodel volt mindig is, most itt a 21. század, és jópár nő azt hiszi, na ezt majd szépen gyökeresen megfordítjuk.

Nem fog működni még most sem.

Szerencsére.

A férfi a nőt szereti, annak minden jellegzetes tulajdonságával együtt.

Amennyiben az adott "nő" ettől valamilyen mértékben eltér, minél nagyobb százalékban, annál jobban felejtős lesz.

Tegnap is megjelent valahol egy cikk, milyen nőket nem szeretnek a férfiak. Végre rendesen le van írva, hogy azt a típust(akit én is ki nem állhatok),és tökéletesen megfelel a nők körében favorizált stílusnak, rendszerint nagy ívben kerülik a férfiak.

Lehet lázadni a helyzet ellen, de akkor el kell fogadni a következményeket, én mindig ezt mondom.

2015. jan. 29. 05:39
 37/55 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező,az irásodról süt a megkeseredettség és a szánalom.Te egy férfi miatt,messzemenő következtetést vonsz le az összes férfieól.Te szerintem egy álomvilágban élsz,ahol azt gondolod,a férfi egy gép,és minden áldott napja,abból kell,hogy kiálljon,hogy neked udvarol, a nap minden szakákban.Mindig dicsérjen,mindig legyen gavallér és előzékeny,mit sem számit,hogy fáradt,vagy éppen rossz kedve van,mert pl van egy köcsög főnöke,vagy mert éppen,a sok munka miatt fáradt.Elvárod minden egyes nap,hogy körbe ugráljon,mint egy hercegnőt.Elvárod úgy,hogy gondolom te,semmit nem adsz cserébe.Jössz a szexel,hogy egy napot nem bir ki,hogy ne dugjon.Miért tán nektek nem fontos a szex?Vagy te jutalom falatként tekintesz rá?

Kedves kérdező,sajnállak,de az irásod alapján nekem az jön le,hogy irreális elvárásaid vannak.Fentebb leírtam miért.

2015. jan. 29. 06:45
 38/55 anonim ***** válasza:
96%

Nem veszett ki belőlük, csak a megfelelő férfiba kell beleszerezni.

Ha valaki mindig megégeti magát, akkor nem az ellenkező nem a hibás, hanem ő választ fosszul. Akkor most a férfiak is kérdezhetnék, hogy minden nő r*banc-e. A válasz nem, csak a megfelelő nők között kell válogatni.

2015. jan. 29. 07:15
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Ezért most biztos lepontoznak,de én értem,hogy mire gondolsz,kérdező.Az a nagy baj a világgal,hogy mindenki férfinak-nőnek nevezi magát,mert az van a lába között,ami.Régen ez még nem így ment.Mikor a nők még NŐK és a férfiak FÉRFIAK voltak.Ki kellett ezt érdemelni és az ember érezte belül,hogy igen ÉN férfi vagyok!És együtt tudtak maradni,gyermekeik voltak,szerették egymást.Belül vannak a bajok,a fejekben,a lelkekben.Arról meg ne is beszéljünk,hogy kívülről mennyi mocsok jön be...Én nem vagyok házas,de mindenképpen az leszek egyszer és mindent megteszek majd,hogy jó férj,jó apa legyek.De a házasság sem való mindenkinek,az apaság sem.Lehet,hogy a férfiasság,a nőiesség nem.Manapság több a srác meg a lány,a csávó,csaj,pasi mint a férfiak és a nők.Ennyi.
2015. jan. 29. 08:34
 40/55 anonim ***** válasza:
85%

Én abszolút értelek kedves kérdező. Szerintem tökéletesen megfogalmaztad a kérdést és a leírást is...nem értem miért értetlenkedik néhány ember ezen.

Sajnos én is úgy tapasztalom, hogy a hosszú kapcsolatokban megnő a férfiak önbizalma. Annyira biztosak lesznek magukban, (még az amúgy nem nagy önbizalmú pasik is) hogy úgy érzik joguk van mindent ami számukra fontos megkapni, mindegy milyen áron...a nőt letojván, önzőnek lenni...hisz a nő úgysem fog elválni, ő meg azt csinál amit akar.

Ettől függetlenül hiszem azt, hogy vannak még Férfiak...akikből nem lett a mai világ által eltorzított korcs...hanem nagybetűs Férfiak. Akiknek számít és fontos a hűség, a tisztelet...és ezt képesek boldogan megadni egy életen át a szeretett nőnek.

2015. jan. 29. 08:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!