Gondolkodtatok már azon, hogy milyen anyós lesz belőletek?
Igen,
szerencsére 2 lányom van, így ha normális rendes férjeik lesznek akkor én leszek a legjobb anyós.
Van egy barátnöm, ö iszonyatosan tud haragudni emberekre. Pl lányokra akik jobban néznek ki mint ö. Neki van 1 fia is, mondtam neki, hogy kegyetlen anyós lesz, nem lennék majd a menye. Ezen teljesen kiakadt, de már most látom, hogy nagyon rossz anyós lesz.
Szia!
Bízom benne, hogy jó anyós leszek, mint ahogy anyukám és anyósom is az.
Szerencsére mindketten azon a véleményen vannak, hogy a lányuknak/fiuknak kell együtt élniük párjaikkal, tehát nem szólnak bele az életünkbe. Viszont az unokákért - természetesen - odavannak.
Azt azért remélem, hogy van még időm fejlődni, lányaim 16 és 13, fiam 9 éves.
Az, hogy most óvod a gyerekeidet, teljesen normális, én is féltem a lányomat, de inkább csak akkor (egyenlőre csak 2éves) ha a testi épségét kockáztatja valami ok folytán, vagyis túl aktív, nem figyel, elesik, lehorzsolja a bőrt pl. a térdéről :) jobban megijedek, mint ő :)
Szerintem jó anyós leszek, ha látom, hogy a fiú szereti, tiszteli a lányomat. Ha ez időközben változik, borul a bili, de az ő dolguk lesz ezt elsikálni egymás között, nem az enyém. Ha kíváncsi lesz a lányom a véleményemre, elmondom, aztán úgy dönt, hogy megfogadja, remek, ha nem, akkor sem fogok tombolni. :)
Szia,
Még nem gondolkoztam rajta, de szerintem én nem leszek túl jó anyós. Sajnos eléggé bele tudok szólni a közeli hozzátartozók életébe :( (Egyelőre nincs gyermekem)
23/N
Nincs gyerekem, így fogalmam sincs, hogy állnék hozzá(juk), ha lenn(én)e(k).
Az anyósokkal, szülőkkel szemben az első számú kifogás általában az, hogy túlságosan bele akarnának szólni a fiatalok életébe. Nálam ez előre láthatóan nem játszana, mert nem szeretek más életébe beleszólni kéretlenül, ahogy azt sem szeretem, ha az enyémbe akar beleszólni valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!