Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Drága Férfiak, tényleg kivesze...

Drága Férfiak, tényleg kiveszett belőletek a HŰSÉG és a TISZTELET?

Figyelt kérdés

Sajnos nemcsak a saját házasságomat láttam tönkremenni, rengeteget a saját környezetemben. Próbálnék kilábalni ebből az érzésből, de bárki, aki szóba kerül, ugyanolyan szemét gazember - csalja a feleségét, behajítja a sarokba a nőt, és közli, hogy szólok, amikor kellesz.

Én ezt nem értem. Létezik-e még olyan férfi, akinek nem a szex a legfontosabb a világon?

Miért kell magát egy nőnek újra és újra áruba bocsátania, miért nem lehet elfogadni őt olyannak, ami valójában?

Miért kell egy férfinak azt hajtogatni, hogy egy napot sem bír ki dugás nélkül, és ha ezt nem kapja meg, akkor megkeresi magának - akármilyen áron? Miért nem képes a férfi tisztelni és szolgálni asszonyát, valamint a vele megteremtett családját, miért hagyja faképnél a saját igényei miatt? Miért okoz izgalmat számotokra az udvarlás, miért nem vagytok megelégedve azzal, amit már egyszer - hosszú küzdelmek árán megszereztetek?

És miért nem jelentenek számotokra semmit az együtt kínkeservesen átvészelt időszakok, miért vagytok képesek egy (vagy ha gyerek van még több) életet elutasítani magatoktól, az átélt nehézségek és küzdelmek ellenére?

Van valami, ami még szent a számotokra? Van még ilyen férfi?

2015. jan. 28. 23:25
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim válasza:
43%
Most te ilyeneket ne akarjál, mert a média kimosta mindenkinek az agyát, így ezentúl minden másképp lesz. Törődj bele!
2015. jan. 28. 23:44
 12/55 anonim ***** válasza:
18%
És te honnan tudod, hogy régebben mit csináltak az emberek? Ismered mind a 7 milliárdot, kamerát szereltél a házukba? Vagy mire alapozod az állításod? Ilyen mióta világ a világ van, legfeljebb titkolják, lépj túl rajta. Mások is kibírják.
2015. jan. 28. 23:48
 13/55 anonim ***** válasza:
89%
Na most én egy generációval fentebbről üzenem neked, hogy engem a feleségem csalt meg annak idején. De biztos abban is én voltam a hibás.
2015. jan. 28. 23:48
 14/55 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló, hány éves vagy?
2015. jan. 28. 23:49
 15/55 anonim ***** válasza:
58%
Én úgyan 22 éves vagyok barátnőm sem volt még de házas sem. Az a baj, hogy a legtöbb nőnek a rosszfiú kategória meg a Menő meg az ilyen kategoróia kell Vagyis az alfahímek akik mellett biztonságban érehzhetik magukat mindenféle szempontból. De lám ezek az alfahímek nem megbízhatóak ám:D. Sajnos mindenő nő vak ilyen téren. Ilyenek ezek a srácok. Viszont akik Normális fiúk férfiak és bármit megadnának csak hogy legyen barátnőjűk feleségük, úgy vigyázna a feleségére barátnőjére mind a két szép szemére, na az ilyen férfiak fiúk általában le vannak tojva a lányok részéről. lányok ezeket a férfiakat fiúkat lesz@@rja vagy még le se sz..ja.
2015. jan. 28. 23:51
 16/55 anonim ***** válasza:
87%

#14! Én 37 vagyok. És ugyanúgy jártam, mint a 13-as. És sok más korombeli 35-50 is.

Amit leírtál annak jó része igaz a nőkre, de nem a férfiakra.

Körülöttem volt vagy 20 válás. Mind azzal kezdődött, hogy meg Q..-vult az asszony, majd lelépett a férje által megtermelt "közös" vagyon 70%-ával, és a gyerekekkel. Akiket persze a férfiak ellen nevel.

2015. jan. 28. 23:55
 17/55 anonim ***** válasza:
44%

Tehát a férjed bűne, hogy szexelni akart, te ezt valamilyen oknál fogva nem tudtad megadni neki.

Nos, a megcsalás nem megoldás, nem okos lépés, de az sem feltétlenül várható el, hogy akkor "lemondjon magáról", a szexről. Alapvető emberi szükséglet! Amikor a szex ennyire megromlik, mint ahogy arra a leírásodból következtetni lehet, akkor már tényleg lehet, hogy a válás a megoldás.

A kérdésedből egyébként süt a megcsalt, megsértett, megkeseredett nő minden eleme, és arcátlanul általánosít. Oké, téged megcsaltak, és igen, sok más nőt is - de ettől még nem lesz minden férfi disznó. Engem sem csalt meg a férjem, pedig 20 éve boldogítom.

2015. jan. 28. 23:55
 18/55 anonim ***** válasza:

#14: 40-es.

(#13)

2015. jan. 28. 23:58
 19/55 A kérdező kommentje:
Kedves 22 éves! Nekem nem egy alfahím férjem volt. A férjem egy olyan pasi, akit minden más lány leszart, csak én nem. 10 év alatt megunta a biztonságos életet, volt neki egy csinos felesége, és egy idő után tulképp közölte, hogy meghíztál, meguntalak, amúgy is többet kéne foglalkoznod a "farkammal" én keresek más megoldást. Mivel amúgy a lányok nem kapkodnak utána, más jellegű megoldásokat választott, és megoldotta, hogy szimplán kitöröljön az életéből. Szóval kedves 22 éves! Ne aggódj. Ha majd lesz barátnőd, egy idő után talán te is alfahímmé fogsz válni gondolatban... Úgy látszik a hosszú kapcsolatok növelik az önbizalmat..
2015. jan. 28. 23:58
 20/55 anonim válasza:
85%
De én meg azt nem értem hogy állandóan ezen az oldalon csak azt lehet olvasni hogy miért akarják a férfiak mindíg csak a szexet. Hát akkor megkérdezlek titeket nőket mi a bajotok az állandó dugással? Fáj, rossz nektek, pénzbe kerül, egészségtelen? UGYANÚGY ÉLVEZITEK mint mi (persze ha normális a dolog) akkor meg minek kell cölibátust fogadni meg kiakadni azon hogy ha dugni akar a férfi. Főleg hogy csak azt hallani, hogy jót tesz a mindkét fél szervezetének meg lelkének? Tényleg állandóan sírás megy mert csak dugni akarunk. Főleg ha férjed van aki látott már milliószor most nem mindegy hogy 1 nap rááldozol 10 percet egy olyan dologra ami neked is jó? Nem inkább ellenkezni kell veszekedni hisztizni meg az ember agyát felhúzni GYK-n
2015. jan. 29. 00:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!