Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Drága Férfiak, tényleg kivesze...

Drága Férfiak, tényleg kiveszett belőletek a HŰSÉG és a TISZTELET?

Figyelt kérdés

Sajnos nemcsak a saját házasságomat láttam tönkremenni, rengeteget a saját környezetemben. Próbálnék kilábalni ebből az érzésből, de bárki, aki szóba kerül, ugyanolyan szemét gazember - csalja a feleségét, behajítja a sarokba a nőt, és közli, hogy szólok, amikor kellesz.

Én ezt nem értem. Létezik-e még olyan férfi, akinek nem a szex a legfontosabb a világon?

Miért kell magát egy nőnek újra és újra áruba bocsátania, miért nem lehet elfogadni őt olyannak, ami valójában?

Miért kell egy férfinak azt hajtogatni, hogy egy napot sem bír ki dugás nélkül, és ha ezt nem kapja meg, akkor megkeresi magának - akármilyen áron? Miért nem képes a férfi tisztelni és szolgálni asszonyát, valamint a vele megteremtett családját, miért hagyja faképnél a saját igényei miatt? Miért okoz izgalmat számotokra az udvarlás, miért nem vagytok megelégedve azzal, amit már egyszer - hosszú küzdelmek árán megszereztetek?

És miért nem jelentenek számotokra semmit az együtt kínkeservesen átvészelt időszakok, miért vagytok képesek egy (vagy ha gyerek van még több) életet elutasítani magatoktól, az átélt nehézségek és küzdelmek ellenére?

Van valami, ami még szent a számotokra? Van még ilyen férfi?

2015. jan. 28. 23:25
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
72%
"Úgy látszik a hosszú kapcsolatok növelik az önbizalmat.." Bizony. És továbbá növelik az asszony testzsírszázalékát. Ellenben csökkenti a szex mennyiségét és az emberek értelmi képességeit. Az előbbieket te is mondtad, az utóbbira pedig bizonyíték ez a kérdés.
2015. jan. 29. 00:03
 22/55 anonim ***** válasza:
86%
Mellesleg rengeteg szánalmas, megalkuvó csipa panaszkodását lehet itt is naponta olvasni. Leírják, hogy milyen szar a pasijuk, és megkérdezik, hogy jajmitcsináljanak. Aztán amikor 30 hozzászóló azt mondja nekik, hogy dobják ki a retekbe, akkor meg deannyiraszeretem meg nemtudoknélküleélni. Hát az ilyenek annyit nem érdemelnek, hogy negsajnáljam őket.
2015. jan. 29. 00:04
 23/55 A kérdező kommentje:

A szexuális életünk virított. Csak begajdult, felnézett a netre, meglátott 3 kőkemény feneket meg pár csüngő mellet. Meg egy ostort, vagy mittomén mit, ami otthon nincs.

20 éve boldogítod, mondod te. 20 éve b...szom át, anélkül, hogy észrevenné... mondja a férjed??

Biztos, hogy a szexualitás alapvető szükséglet? csak én szenvedtem az életben annyit, és csak én vagyok annyira fáradt, hogy a lelki társ szó ezerszer többet jelent? Csak nekem számít többet egy érzelemteli összebújás egy kiadós, semmitmondó dugásnál?

2015. jan. 29. 00:05
 24/55 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as! Azért vagy a GYK-n, hogy következmények nélkül felb...sd az agyad! Nem kötelező idejárni.
2015. jan. 29. 00:08
 25/55 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es, itt nem arról van szó, hogy kidobjam-e vagy sem. Arról sincs szó, hogy jajdeszeretemnemtudoknélküleélni. Többet áldoztam ezért a kapcsolatért, mint azt itt bármelyik hozzászóló gondolná. Talán többet is dolgoztam ezért az életért (mint mindegyikőtök összesen), talán mindenemet feladtam érte. A válaszaitok ugyanúgy bizonyíték mindenre, mint amit TI leírtatok ide Nekem!
2015. jan. 29. 00:15
 26/55 anonim válasza:
10%
Meg most hogyha belegondolsz kedves kérdező. Egyszer élsz (kivéve ha nem hiszel a buddhizmusban), szerintem azt nem lehet elvárni valakitől hogy miután megházasodik ne nézzen rá másik nőre, hát lehetetlen. Meg úgy is mondtad, hogy nem akarsz dugni, hát akkor enged had dugjon (férfinak az egy szükséglet, nem jár érzelmi kötöttséggel). Attól függetlenül téged ugyanúgy fog szeretni és lehet hogy jobbá teszi a házasságotokat, mert látja hogy ilyenben számíthat rád. Meg szerintem egy idő után az ő lelkiismerete is beleszól ebbe és abbahagyja. Meg mondtad hogy rossz volt a szexuális életed, lehet az urad rosszul csinált valamit próbálj ki te is másik partnert hátha az megmutatja milyen a jó szex elmondod az uradnak hogy ezt meg ezt tanultad próbáljátok meg és lehet hogy még a szexuális életeteket is rendbe hozza. Az a baj velünk emberekkel hogy félünk változtatni (tisztelet a kivételnek) követjük a megszokott protokollt (család legyen hűség faszom..) és így tengődünk nap mint nap amikor meg a halálos ágyadon fekszel rájössz hogy semmit se csináltál. Szóval beszéljétek meg...
2015. jan. 29. 00:15
 27/55 A kérdező kommentje:

Kedves 26-os. Akartam dugni. Ő nem akart velem. Csak szex, szerelem nem kell hozzá? Ugyanúgy fog szeretni? Még hosszas párkapcsolata sem volt, csak egy alkalmasak, mégis ő közölte, hogy rájött ez az élet tök jó, kötöttségek nélküli, én most már hagyjam őt békén.

Na AZÓTA nem akarok dugni.

2015. jan. 29. 00:22
 28/55 anonim ***** válasza:
70%
Tehát: te kerestél egy szerencsétlent, remélvén, hogy őt legalább nem kell féltened, mivel úgysem kell senkinek, és majd te leszel a király örökre amiért megmented, aztán feláldoztad érte az életed, és most csodálkozol, hogy te szívod meg?? Talán előbb kellett volna józan ésszel gondolkozni.
2015. jan. 29. 00:28
 29/55 anonim ***** válasza:
81%
Hehe. Ezt stílusosan úgy mondják, hogy beszoptad.
2015. jan. 29. 00:32
 30/55 anonim válasza:
76%
26-os vagyok bocs kicsit félre értelmeztem a kérdést, átsiklottam valamiért azon hogy a házasságod már tönkre ment. És igen egy szexhez nem feltétlenül kell szerelem, szex-szerelem kombináció is jó, de egy idő után megunja az ember. Fogadd el ilyen ez a mai világ. Én a saját magamon látom, nem csak a férfiak a hibásak. Személy szerint egy rohadt rendes srácnak tartom magam és ritka (ami most már egyre gyakoribb) az a pillanat amikor a szexre hajtok csak, ennek oka az is hogy nagyon válogatós vagyok, és ha találok olyat akit megdugnék az általában olyan is hogy megéri vele összejönni, tehát nem a dugásra utazok első sorban, de akárhányszor ezzel a taktikával próbálkozok sose azt látják meg bennem hogy normális vagyok és nem csak dugni akarok, hanem ellöknek maguktól. Így mi maradt az hogy szexet keressek, mert az általában bejön és nem okoz fájdalmat. Így ha matematikailag akarod leírni limes a szexre hajtok pillanataim száma tart a végtelenbe és ennek az az oka hogy hülyék velem a nők... ennyi mert az mindig bejön. Nekem ez a taktikám az életben ami nem okoz nekem fájdalmat, vagy minimális találd meg a magadét te is és jó lesz :)
2015. jan. 29. 00:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!