Miért kérdés az hogy az anyuka vagy a baba élje túl?
Filmekben szokott lenni, tipikus jelenet, hogy szül az anyuka de valami komplikáció lép fel és az apukának kell döntenie, hogy a feleség vagy a baba életét mentsék meg.
Szerintem (nem akarok durvának tűnni), de mindenképpen az anyuka maradjon életben. Hisz kisbaba talán lehet még később is, de az anyukát nem pótolhatja senki... főleg nem a babó számára...
lehet az apuka nem tudna mitkezdeni egyedül a gyerekkel... és rossz életük lenne.
ha az anyuka túléli akkor pár év alatt talán elfelejtik vagy legalábbis megbékélnek a baba halálával és talán újrakezdhetik és lehet másik gyermekük.
Nagyon gonosz vagyok amiért ezt így látom?:S Szerintetek mi a helyes?
(persze ez csak feltevés, a filmekre visszautalva)
Szerintem nem kell ezzel dobálózni hogy neked ennyi meg ennyi tragédiád volt.. Hidd el, volt másnak is.. Sajnállak, hogy sok a bajod, de nem te vagy az egyedüli.
Ezt a témát meg hagyhatjuk szerintem, a kérdésemre választ kaptam, köszönöm.
Úgy látom más témakörbe is bedobták ezt a kérdést, de szerintem fölösleges volt 2 topicot nyitni neki...
Való életben úgyis mindent megtesznek mindkét félért, nincs olyan hogy meg kell mondani hogy ki haljon meg... Bár nem tudom, de nem hinném.. Szerintem mindkettőért megtesznek mindent az orvosok, aztán meg elválik, hogy ki éli túl és ki nem...
Egyértelmű, hogy nem lesz jobb annak a családnak a sorsa, ahol van 3 gyerek és az apa egyedül marad velük + a legkisebb babóval.
Az sem jó, ha az apa és a feleség ketten maradnak, és idegroncsok lesznek....
Reménykedjünk, hogy egyikőnknek sem vesz az élete ilyen tragikus fordulatot a szülés/születés pillanatában.
üdv. és köszi a válaszokat.
valaki megütközött pár válaszon és felháborodásában új topicot nyitott. miért baj? haters make us famous xD
de én is beleolvastam és "Én is GONDOLKODÁS NÉLKÜL(!) a gyrekem választanám bármilyen esetben." asszem ez semmilyen kommentárt nem igényel.
én sem anyám első gyereke vagyok de az egyetlen. történhetett volna fordítva is, hogy én vagyok az első, engem veszít el, a másik gyerek megszületik és él. akkor most én nem lennék. és? az nekem nem fájna hisz nem is léteznék.
mi értelme annak ha mindenki azt szereti a legjobban aki őt nem szereti a legjobban? a nő a gyerekét szereti legjobban, de a gyerek majd jobban fogja szeretni a sajátját mint az anyját, aztán ott a férfi aki a párját szeretné a legjobban, de a nő inkább a gyereket választaná a párja helyett. szinte sehol nem találni egy normális kapcsolatot, két embert akik egymást szeretnék mindennél jobban. aztán mindenki nyavalyog hogy neki mennyit kell szenvednie (és persze mindenki azt hiszi hogy őneki kell a legtöbbet lol). naná mert amikor kéne akkor pont az nem áll mellettetek akit a legjobban szeretnétek hogy ott álljon, mert neki épp valami vagy valaki más fontosabb mint ti.
persze nekem csak szórakozás ide firkálni mert érdemi vitapartner nem akad, de titeket sajnálnálak, amiből ti nem kértek, tudom, úgyhogy inkább nem is teszem.
örvendtem.
ma 19:09 Köszi :)) !!
Én írtam ki a másik kérdést, mert itt már messze nem szubjektív vélemények hangzottak el, hanem mocskolódás azok ellen, akik másképp gondolják... nagyon gusztustalan válaszok születtek.
Ezért merészeltem megkérdezni másokat is, hogy mit gondolnak, de ehhez talán jogom van.
Hát ha te azonos vagy ezzel a válaszolóval: tegnap 21:50 - akkor igen, neked szólt.
Nagyon rosszul esett, ahogy reagáltál. Korod szerint a gyermekem lehetnél, és tudomásom szerint egyetlen rossz szót sem írtam, ami bántó lehetett.
Én mindig szívesen vettem, (a mai napig is), ha valaki elmondta a véleményét normálisan. Lehet, az én gyerekkoromban még más volt, jobban hallgattunk a felnőttekre.
De nem szeretném ezt folytatni. Különbözőek vagyunk, kész. :) Zárjuk le tényleg, ha lehet.
jézus én azt hittem valaki olyan nyitott egy másik topicot erről, aki ide nem válaszolt még. erre kiderül hogy... -.-
(én a kérdés témájához már nem szólok semmit, mondtam.)
az ez előtti válaszomban csak azt magyaráztam hogy engem nem zavar a másik topic. felőlem százat is nyithattok róla. ha nem lenne anonim, mostanra híresek lehetnénk.
Tegnap este megkérdeztem a páromat, Ő hogyan döntene. Ugyanis engem, anyát befolyásol, hbogy 9hónapig velem van a babánk, és már szeretem.
"Mindenképpen az anyát, mert őt már ismerem, szeretem
Ez olyan mint Leonardo Monalisaja, megfesthetem újra, olyan, de nem ugyan az, ez az anya, egy kész mű, amit "pótolhatsz", de mégis pótolhatatlan.
A gyermek meg a tiszta vászon. Őt nem ismered, nem tudod milyen, nem úgy fog hiányozni, és így pótolható könnyebben"
Ez egy férfi véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!