Szerintetek is én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Tegnap este a párom megosztotta a facebook-on egy lány képét és odaírta hozzá, hogy "szia nagyon szép a szemed". Mikor rákérdeztem csak annyit mndott "miért, nem szabad?"
Teljesen le vagyok döbbenve és aggódom. Ti mit tennétek a helyemben?
2015. jan. 25. 07:50
31/33 anonim válasza:
Vakuljon meg ? Én is megnézem a jó pasikat és 33 éves 2 gyerekes családanya vagyok :)A férjem is megnézi a jó nőket :) .Nem csinálunk ebből cirkuszt .Hűséget fogadtunk nem vakságot :D
32/33 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy megnéz más nőket, hanem azzal, hogy nyilvánosan udvarol nekik.
Milyen cuki lenne, ha sétálna anyuka apuka 2 gyerekkel, és apuka megállítana az utcán egy nót, hogy jaj de szépek a szemeid.
Hacsak nem a kontaklencséire fájna a foga, akkor ez anyukának megalázó lenne. Ha anyuka ezt természetesnek veszi, és még mosolyog is rajta, akkor anyukának ezt az idézetet adnám: " boldogok a lelki szegények....."
33/33 anonim válasza:
Nem udvarol csak megnézi ez azért nagy külömbség .Ha férfi imerőseim mondják hogy jól nézek ki az még nálam nem meriti ki az udvarlás fogalmát .utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!