Ez már több a soknál! Vagy csak én reagálom túl?
Páromnak előttem már volt egy kapcsolata, gyerekei is vannak.
A lényeg: tegnap este fát hozott a párom ismerőse aki abban a faluban lakik amelyikben a párom volt felesége.
Szóval ez a pasi elszólta magát, hogy a párom a volt asszonynak is VETT fát. Azt hittem felrobbanok az idegtől. Milyen jogon költ arra a nőre???
Tipikus kérdés, ahol az új barátnő akarja megszabni, hogy a fickó mit tehet és mit nem.
A volt feleséggel élnek a gyerekek is. A meleg rájuk is megy majd. Hát ezért vette a fát.
Ha nem tetszik, keress magadnak egy előélet nélküli pasit.
Az asszony a hàzzal nem tud fûteni...attòl még megfagyhatnak a gyerekek, legalàbb gondol ràjuk.
És "az a nõ "a gyerekei anyja lesz mindig és eszébe lesz az is , hogy amikor a gyerekei lettek milyen boldogok voltak. Ha tetszik ,ha nem.
Szokj le a beteges féltékenységrõl , mert elõbb utòbb repülsz és akkor majd azt hiszed igazad volt. Pedig te cseszted el...
"Milyen jogon költ arra a nőre???"
Milyen jogon mondod meg, hogy mire költsön?
Ha olyan pasival jössz össze, akinek már van gyereke, azzal elfogadod azt is, hogy nem (kizárólag) te vagy az első, hanem a gyerekek.
Az apa felelősséggel tartozik a gyerekeiért, akárkitől is vannak és akár velük él akár nem. Ha gyerektartást nem fizet (márpedig a házból nem lesz tüzelő meg ennivaló), akkor azért az elvárható, hogy más módon támogassa őket.
Ezt vagy elfogadod, vagy keresel egy gyerektelen férfit.
A gyerekeinek vette, még szép...
Gratulálok, a nap hülye kérdése eddig, bár még 9 óra sincs....
Istenem, hogy te mennyire buta vagy... Hány éves vagy te, 12? Jézusom... Attól még, hogy elváltak még tarthatnak egymás között normális emberi kapcsolatot, már csak a gyerekek végett is. És nem gondolod, hogy amellett a fa mellett a gyerekek is melegedni fognak? Elsősorban nekik vette a fát, nem a volt asszonykájának.
Uramisten, vagy egy sz@ros kis csitri vagy, vagy nagyon buta. Várom a válaszodat, hogy melyik is a kettő közül, mert, hogy épelméjű nem vagy az már a kérdésedből is kiderült számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!