Párom máris egyedül akar hagyni a babával. Én reagálom túl?
igaza van
- idénymunkás és kell a pénz a babára
- a gyerek meg tényleg aludni fog
- 2 hónap múlva nagyobb szükséged lesz segítségre, mint most
Idénymunkát gondolom, most kell megcsinálni, nem később.
Nyilván otthon maradna veletek, ha nem lenne muszáj dolgoznia. Minden rendben lesz, sokak egyedül oldják ezt meg, nem te leszel az első. Ha bármi van, azt megbeszélheted a pároddal, megkérdezheted tőle, attól még, hogy nincs egész nap otthon, azért a nap egy részét így is veletek tölti majd.
Ne aggôdj!Próbàlj meg pihenni amikor a baba alszik.PElenkàzàskor màr elötte kèszits oda kèzközelbe csereruhàt,pelcsit meg ami kell.Hogy ne közben kelljen kapkolódnod.Ezt csak jótanàcskènt irtam,mert èn sokszor nem tettem oda! :)
Fel a feljel! :) Beleràzódsz hamar!
Hiszti, hiszti, hiszti! Ott lenne ha sír? Te is ott vagy neki, ha sír. Császárosként a háztartás nagyobb gond, de az most hanyagold egy kicsit. Majd a takarításban, mosásban segít a párod ha hazaért. Amíg a gyerek alszik addig pihenj. Ha főzöl, akkor pedig csinálj egyszerű kaját, amivel nem kell ácsorognod a konyhában 2-3 órát.
"Annyira fáj, hogy így bánik velem." Miért? Hogy bánik? sehogy.. Most van munka, most kell megcsinálnia. Ha megtehetné, akkor biztosan maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!