Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit mikor engedtek a szülei...

RamoneGirl kérdése:

Kit mikor engedtek a szülei egyedül buszozni vagy kijárni valahova, vagy akár egyedül menni helzekre?

Figyelt kérdés
14 vagyok és úgy érzem hogy mefolytanak .

2013. nov. 19. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már 12-13 évesen is mehettem pl plázába barátnőkkel (nézelődni, mozizni, nem pedig vásárolni). De nekem azt hiszem lazábbak a szüleim, mint a többségnek. És hozzá kell tennem, kitűnő tanuló voltam és SOHA nem volt semmi zűrös ügyem, sosem hazudtam semmiről, nem játszottam ki őket és a többi. Tehát a bizalmuk 100%os volt bennem. Gondolom ezért is engedtek el nyugodt szívvel.
2013. nov. 19. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Szakközépiskolába mehettem először egyedül busszal, reggel, aztán haza. De suli után ha negyed 12kor végeztem és nem értem el a fél 12es buszt csak a 13:15sel mehettem, így a háromnegyed óra alatt oda mehettem ahova akartam a belvárosban.
2013. nov. 19. 20:56
 3/7 anonim válasza:
Féltenek. Túl sok az "Eltűnt ... " kezdetű hír. Nem benned nem bíznak hanem a "idegen emberekben".
2013. nov. 19. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Amint megtanultam helyesen írni. Ez alsóban volt valamikor.

Neked még odébb lesz.

2013. nov. 19. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ötödikesen egyedül mentem-jöttem iskolába, hetediktől nyelvtanfolyamra a belvárosba.
2013. nov. 19. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Suliba 3-4. osztálytól egyedül jártam a város másik felébe. Ha időben hazaértem, nem volt gond, egy óra késés el volt nézve, mivel elég ritkán járt a busz, és még nem volt mobil, hogy hazacsörögjek, ha lekéstem. :D

Utána ha máshova menni akartam, akkor meg kellett kérdezni, közel lakó barátnőhöz átmehettem, a plázába, játszótérre, stb. Aztán úgy gimi végéig maradt a rendszer, partizni, bóklászolni, pénzt herdálni persze nem engedtek.

De szerintem ez nagyban függ attól, hogy te mennyire vagy megbízható, és hogy milyen a környék. Pest egy jó részén én sem engedném buszozni/villamosozni a lányomat, ha meg mondjuk amúgy is arrafelé járnék dolgozni kocsival, tuti elvinném a gyereket is suliba. Vidéken pedig távolságira nem engedném, ott is olyan népek vannak néha... :S

Próbáld megbeszélni a szüleiddel, csak ne hisztizz, azzal nem leszel előbb tuti. Nyugisan beszélj velük, és érvekkel próbálkozz, ne azzal, hogy de mások... :D

2013. nov. 20. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Oviból egyszer kétszer már egyedül jöttem haza, mert közel laktunk viszonylag. Óvodás koromban játszhattam lent az udvaron sötétedésig. Iskolába is értelem szerűen már egyedül jártam busszal. Áltsuliban is kiengedtek napközben bármikor bárhova, aztán sulibuliba tovább. 14-15 éves koromban kezdtem el csajozni és bulizni az éjszakába. Onnantól kezdve nem nagyon volt nyomon követve hogy mit csinálok, csak az hogy mikorra érek haza. Lényegében mindegy volt hogy mit választok mikorra megyek, de akkorra otthon kellett lennem, egy percet sem lehetett késni. Felvételizni, vizsgázni, orvoshoz is mindig egyedül jártam.
2013. nov. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!