Kit mikor engedtek a szülei egyedül buszozni vagy kijárni valahova, vagy akár egyedül menni helzekre?
Amint megtanultam helyesen írni. Ez alsóban volt valamikor.
Neked még odébb lesz.
Suliba 3-4. osztálytól egyedül jártam a város másik felébe. Ha időben hazaértem, nem volt gond, egy óra késés el volt nézve, mivel elég ritkán járt a busz, és még nem volt mobil, hogy hazacsörögjek, ha lekéstem. :D
Utána ha máshova menni akartam, akkor meg kellett kérdezni, közel lakó barátnőhöz átmehettem, a plázába, játszótérre, stb. Aztán úgy gimi végéig maradt a rendszer, partizni, bóklászolni, pénzt herdálni persze nem engedtek.
De szerintem ez nagyban függ attól, hogy te mennyire vagy megbízható, és hogy milyen a környék. Pest egy jó részén én sem engedném buszozni/villamosozni a lányomat, ha meg mondjuk amúgy is arrafelé járnék dolgozni kocsival, tuti elvinném a gyereket is suliba. Vidéken pedig távolságira nem engedném, ott is olyan népek vannak néha... :S
Próbáld megbeszélni a szüleiddel, csak ne hisztizz, azzal nem leszel előbb tuti. Nyugisan beszélj velük, és érvekkel próbálkozz, ne azzal, hogy de mások... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!