Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik. Egy suliba járunk. Hogy mondjam meg hogy tetszik? Nagyon nincs egyedül. Hívjam el valahova és akkor mondjam meg neki?

Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tőle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi.
Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor először ismerd meg picit, lehet hogy belsőre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D
Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)

Ferfi vagy, menj oda, lepj. :) Az szerintem nem baj, ha a baratnoi is ott vannak, odamesz, tok lazan, felrehivod, hogy: Bocsi, egy pillanatra, kerdezni/mondani szeretnek valamit.
Ugy el fog vorosodni, es ugy fog dobogni a szive, hogy megszolalni is alig fog tudni. :)
Es akkor szerintem hivd el valahova. Pl. setalni. :)
En igy kepzelem el, hogy az a pasi, aki nekem tetszik, odajon majd egyszer hozzam. Csodas lenne, bearanyozna az eletem. :)
Hajra.

Ne mondd neki egyáltalán, hogy tetszik. :) tudja ő azt már. De hívd el valahova, moziba. Csak egyszerűen, hogy nem lenne-e kedve megnézni veled ezt és ezt a filmet.
Ha tetszel neki, elmegy, vagy megmondja, hogy mikor ér rá. Ha "nem ér rá", akkor az nemet jelent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!