Ez már több a soknál! Vagy csak én reagálom túl?
Páromnak előttem már volt egy kapcsolata, gyerekei is vannak.
A lényeg: tegnap este fát hozott a párom ismerőse aki abban a faluban lakik amelyikben a párom volt felesége.
Szóval ez a pasi elszólta magát, hogy a párom a volt asszonynak is VETT fát. Azt hittem felrobbanok az idegtől. Milyen jogon költ arra a nőre???
Igen, te reagálod túl. Az egy dolog, hogy ott a lakás, azt fent is kell tartani valamiből. Elég szomorú, hogy nem fizet gyerektartást.
Páromnak is van egy fia előző házasságából, csak éppen nála maradt a gyerek, és a lakásban is mi lakunk. És a kedves exnej igenis fizet gyerektartást, mivel ha nem fizetne, akkor nem járulna hozzá a gyerek mindennapjaihoz. A gyereket etetni kell minden nap, fürdenie kell, meg ilyen apróságok. És az a legkevesebb, hogy vett nekik fát, ennyivel is hozzájárulva az életükhöz. Te meg szégyelld el magad, hogy ennyit sajnálsz a gyerekektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!