Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiket megcsaltak, honnan...

Akiket megcsaltak, honnan jöttetek rá, hogy csal a párotok?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után derült ki?

Voltak ráutaló előjelek?

2015. jan. 21. 14:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
39%

"A hazug embert hamarabb utolerik mint a santakutyat."

Tartja a mondas. Szoval elobb utobb mindenre feny deruli igy is ugy is, aki meg jol akarja titkolni a lelkiismeretevel kell elszamolnia. Sajat maganak senki sem hazudhat.

Eleg undorito dolog a megcsalas. Akkor legalabb szakitananak elotte, mielott lefekszenek massal.

Viszont ha a megcsalokkal tortenne ugyanez nem tudom hogy esne nekik.

Ha valakit igazan szeretek eszembe sem jut megcsalni, ha mar kezd hulni a kapcsolat, akkor meg szakitani kell.

Koztes megoldas nincs.

Nem is ertem, hogy a megcsaloknak miert ilyen jo ez.

Nem is erdekel. Szanalom az egesz.

2015. jan. 23. 00:44
 32/34 anonim ***** válasza:
Időnként minden kapcsolat hűlni kezd, akkor valóban csak a szakítás a megoldás???És ahol gyerek vagy gyerekek vannak???Azokat visszük tovább a következő kapcsolatba, ami úgyis pár év múlva "hűlni kezd"?Beteg ez a világ és a felnövekvő nemzedéket is így nevelik egyesek beteggé. Nem azt mondom, vannak házasságok, amik tényleg menthetetlenek, ott tényleg csak a szakítás a megoldás, de csupán ha "csak " kihül egy kapcsolat és ez egy nagyon jó kapcsolat volt, akkor abba még meg kell próbálni újra tüzet belevinni és lángra lobbantani. Azt azért te sem hiszed el, hogy a 10-20-30-40 éves házasságok ugyanúgy lángolnak, mint az első 1-2 évben ugye? Minden házasság ellaposodik néha, megvannak a hullámvölgyek és mindkét félnek dolgozni kell azon, hogy a tűz lángoljon fel újra :D
2015. febr. 20. 08:51
 33/34 anonim ***** válasza:

32-es ez igaz, de nagyon ritka, hogy 5-10-15 év után mindkét fél ugyanannyira szeretné táplálni a tűzet...

Sajnos más mértékű szenvedély és habitus van az emberekben, főleg a nőkben van kevesebb szerintem. 37/F

2015. febr. 20. 10:25
 34/34 anonim ***** válasza:
Én meg épp azt tapasztalom az ismerőseim közt, hogy a férfiak utasítják vissza a tüzet, mert már rég másik irányba lobognak :D Viszont az a nagy tűz ahogy hipp-hopp jött úgy ki is alszik rendre és akkor a ló nincs szamár is jó alapon térden állva könyörögnek anyucinak, hogy próbálják meg újra. 2 barátnőm is van most hasonló helyzetben. Az egyik már elvált gyerek is van, amásikat még nem csalták meg ott még csak a kilengések kezdődnek és 2 gyerek is van. 37/N
2015. febr. 20. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!