Hogyan lehet túl lépni azon, hogy megcsaltak?
A megcsalás komoly trauma egy kapcsolatban. Meg tudnád bocsátani? Meg tudnál újra bizni benne? Fel kell tenned magadnak ezeket a kérdéseket.
Gondolom, hogy a hitel és a gyerek miatt, nehéz mennés mellett dönteni. Amugy szerintem a gyerek sok mindent sejthet és neki is ugyanolyan rossz, sőt neki rosszabb, mert nem tudja miért. Érdemes lenne a férjeddel együtt valamennyit elmodnai neki is, persze nem mindent csak amennyit tudni kell és amennyit el akartok mondani neki. Nem fog jól esni neki, de jobb tudni valamennyit mint semmit.
A másik szerintem próbálj megbocsátani, mert úgy láttom , hogy a férjed is szeretné, meg te is szereted még. Üljetek le, és beszéljétek át, hogy mi romlott el, mi lett lapos a kapcsolatban. Mi hiányzott, hogy te már nem voltál neki elég?
Valahonnan innen próbálj meg elindulni.
József Attila válasza:
Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.
Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.
Azzal, hogy szereted őt :) Az ember a gyerekét is tovább szereti, ha hazudik is neki és átveri. Attól, hogy hülyeségeket csinál a férjed, még lehet tovább menni együtt. A fő kérdés, amit tartsatok szemelőt, hogy tényleg még mindig együtt akarjátok végig csinálni ezt az életet vagy már csak a megszokás.
Szerintem ne figyeld, ne szekáld. Ezzel csak rosszabbul fogjátok érezni magatokat mindketten. Az meg nem jó a kapcsolat szempontjából. Ha lezártátok ezt, akkor tényleg zárd le. Legyél jó fej, humoros, kedves. Tudom abszurd, de más út nincs. A sértődés és önsajnálat gyilkos.
Jól tetted, hogy beszéltél a lányoddal (az 1 es vagyok).
Szerintem azt amit leírtál az elöbb, a férjednek is elmondhatnád, hogy mi játszódik le benned. Ez egy út a nyitás felé, mármint affelé, hogy meg tudj bocsátani, és fel tudjátok dolgozniami történt.
Szerintem akárhányszor szomorú leszel a filmtől vagy zenétől, akkor próbálj valami kellemesre gondolni, ami megnyugtat vagy ha nem megymenj ki sétálni, ami eltereli gondolataid a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!