Szerintetek kinek kéne lépni? Apának? Lányának?
Az apa a saját hazában azzal él, akivel akar, ehhez a lányának semmi köze.
Inkább örülhetne, hogy az apa odafogadta családostól és inkább húzza meg magát. Ha meg tényleg ö húzatta az apa barátnöjét, akkor meg még örülhet, ha nem kerül bíróságra az ügy.
MINDENKÉPPEN az apának van igaza, a lány meg fogja be a száját.
Miért nem írod ki, hogy te vagy a lánya?
Egyébként az ő tulajdona, nem a tied. Ezzel nem azt mondom, hogy igaza is van, hanem azt, hogy nem szólhatsz bele abba, hogyan éljen, bármennyire is megsértett vagy amiatt, hogy egész életedben nem törődött veted az apád.
A kapcsolatukba ne szólj bele.
A házra ne költs.
Azért csak törődik veled, ha már megengedte neked, hogy ott lakj...
Miért regisztráltad fel egy társkeresőre? Azért te nekem nem tűnsz éppen ártatlannak, meg se akartad ismerni azt a nőt... csak ítélkezel.
Te ELVILEG felnött nö vagy, akinem már régen nem az apától (egyáltalán a szülötöl) kellene függenie, nem az apa nyakán kellene élnie, föként nem férjjel meg két gyerekkel.
Eleve nem kellett volna két gyereket szülni úgy, hogy nincs lakás/albérlet.
A ház az apáé, ha TE az ö párkapcsolatát zavarod, akkor igenis jogos töle, hogy a saját érdekét nézi és nem akar miattad egyedül maradni.
Természetesen NEKED kell elköltözni, egy 30 éves nö már nem az apjánál kell, hogy éljen, föként akkor nem, ha szemétkedik az apa élettársával (ahogy a kérdesedben is írsz róla, az mindent elmond RÓLAD)
"Értem. Tehát a gyerek nem lényeg."
Egy 30 ÉVES NÖ NEM gyerek!!!!
" Amúgy attól, hogy 30 vagyok miért egyből arra következtettek, hogy csak én lehetek a hunyó. Sajnos úgy látom egy anyuka akinek van egy családja már nem is lényeg. Felelősegteljes anyukaként igenis féltem a gyerekeimet és magamat is."
Ha a nö TÉNYLEG ennyire közveszélyes, akkor egy FELELÖSÉGTELJES anyuka NEM akar ott élni, hanem keres rendes megoldást, mert 30 évesen nem az apa nyakán kellene élnie.
Ahhoz meg az égvilágon SEMMI közöd, hogy apukád KIVEL és MiÉRT akar együtt élni, ebben egyáltalán nem szólhatsz bele. Ehhez még akkor sem lenne jogod, ha apukád élne a TE lakásodban, de úgy, hogy az apa házában élsz, végképp.
Akármennyire is csüröd-csavarod a kérdésedet-válaszaidat, apádnak JOGA van eldönteni, hogy megengedi-e a továbbiakban, hogy ott lakhass, és neked semmi beleszólásod. Ugyanis egy felnött, családos nöt nem köteles az apja befogadni magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!