Ha megcsaltak nagyobb a vissza tartó erő, hogy visszafogadd, ha tudják a barátaid és a családod is mi történt?
Magad előtt is megalázó, ha megcsalnak, de sok ember még így is megbocsát, szemet huny azelőtt ami történt.
De mi a helyzet akkor, ha mindenki tudja körülötted? Akkor már nagyobb az önérzeted? Cikibb lenne, ha nem csak magad előtt járatnád le magad, ha visszafogadod?
Nem.
Engem legkevésbé sem érdekelt a külvilág véleménye,amikor megcsaltak, kiderült, kiborultam,elmentem táppénzre is:( ,különvoltunk, és ...megbocsátottam.
Pedig volt olyan kollega is aki, anyu a tesóm.(A férjem családja nem tudta.)
Soha,senki nem tette szóvá,miért fogadtam vissza, de nem is érdekelt volna más véleménye..
Nem bántam meg,ennek 3 éve,és bizonyított...
Nekem nem kell visszatartó erő, ha egyszer valaki megcsalt, az elásta magát nálam örökre, nem fogadom vissza.
Egyébként, ha így járnék - megcsalás - arról úgyis tudna minden számomra fontos ember, mert megbeszélném velük, hogy mekkora r@b@nc volt az asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!