Párom vett egy kis házat 500000 forintért, nekem nem tetszik a ház tipusa és mivel jön a baba nem is fogunk elférni. Az apja háza kicsit nagyobb de rossz környéken van. Szerintetek elcseréljük a két házat?
egyszobás garzonban is el lehet férni 3an
szal az meg h kert is van ....
ne cseréd le mert később családi bonyodalom lenne belőle
pl ha valamelyik teteje beszakad akkor ki javítja meg az akié a ház vagy aki lakik benne ????
Mégis mekkora a ház? Örülj neki, hogy nem albélet. Jó elrendezéssel sok minden kihozható egy kis lakásból is.
Hosszú távon én tuti nem a rossz környékre szavazok. Gondolj bele, amikor később a gyerekednek egyedül kell közlekednie. Nekünk is van egy nyaralónk, sajna a környék elcigányosodott. Szinte nem is járunk ki, mióta gyerekeink vannak. Eladni nem tudjuk. Jó helyen a kisebb lakás is könnyebben eladható, mint rossz helyen egy rossz.
Valamint kis lakás=kis rezsi = tudsz félretenni =hamarabb tudtok nagyobba menni.
Most miért is kell támadni a kérdezőt, meg "vidéki parasztozni"? Én nem látok semmi provokatívat a kérdésben.
Csak a ház típusával van gondod, vagy maga a ház nem lakóképes állapotú, és sok munka lenne vele? A rossz környék mit takar? Gyakori a betörés, lopás? - Ha igen, akkor inkább nyugodt helyre költöznék, főleg, hogy gyermeket is vársz. Ha tudtok félrerakni, spórolni, akkor inkább maradnék a kis házikóban, és amint tudnánk keresnénk egy jobb lakást/házat. De ideiglenesen az is megfelelne ami van. (Már ha nem egy omladozó kuckóról van szó.)
Ha el cserélnénk akkor a tulajdoni lapon is más név szerepelne.
Ezt nem értem? Bármikor elcserélheted a házadat, ha sikerül, mert nem érzed jól magad, de mit értesz a fenti kérdésed alatt?
Csere után a párod nevén lesz az ingatlan újra ha eleve ő volt a tulajdonos. Ha házasok vagytok,akkor eleve mindkettőtök nevére kellett volna írni a vásárolt házat, kivéve ha van házassági vagyonjogi szerződés. Az egész story érthetetlen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!