A nagyobb gyereknek nagyon nem tetszik a kistestvére neve, de a mostani helyzet már elég durva.!?
Biztos, hogy a neve nem tetszik neki?
Lehet, hogy így akarja felhívni magára a figyelmet és mondjuk féltékeny a kistesóra. Talán beszélgetnetek kéne vele nem pedig gyakorira írogatni, hogy mit tegyél. Az anyja vagy, törődj mindkettővel egyenlően.
De tudjatok osztani az eszt. H "nem a gyakorira kellen irogatni"
Ez a forum azert van h segitseget adj es kapj. Nem h itelkezzunk!
Amugy szerintem is el kellene beszelgetni vele. Ez feltekenyseg!!!
Pedig van az úgy, hogy egyszerűen röhejesnek találnak egy gyerekek egy nevet. A többi pedig teszi azt, amit a vezéregyéniség gyerek csinál.
Nálunk is voltak névcsúfolások, amikor ált. iskolás voltam, jó régen, olyan szinten, h a lány már utált iskolába járni, reggel hasmenése volt, hányt az idegességtől.
Hát szerintem is ez csak egy ürügy...:( Én megpróbálnék a nagyobbal (bár nem tudom mennyi idős, lehet hogy már veszett fejsze a dolog) sokkal több időt tölteni KÜLÖN , CSAK vele amikor az van amit ő szeret, csak rá figyelek stb. Mert tuti nem a nevével van a baja, hanem valamivel bántani akarja.
Ha meg szimplán rosszindulat és kegyetlenkedés (mert valljuk be a gyerekekbe azért szorult egy jó adag szívózás a másikkal) akkor meg keményen megbüntetném olyan dolgok hosszasabb elvonásával amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!