Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tetszik, ha egy lányon van mit fogni? Homokóra alkat, kerek mell, egy kicsivel nagyobb popsi?
Figyelt kérdés
18/L2013. ápr. 9. 09:59
1/7 anonim válasza:
Nem tudom pontosan ez hogy néz ki (kép???)...
De nekem inkább a vékony, sportos, kis mellű lányok jönnek be!
2/7 anonim válasza:
Attól függ minél nagyobb kicsivel az a popsi. Mert ez azért nem mindegy.
3/7 anonim válasza:
Nekem csak az ilyenek jönnek be. Nem szeretem a csontos sovány nőket.
24F
4/7 anonim válasza:
Én is szeretem a formásan telt idomokat
5/7 HalkHogen válasza:
Szép. De a vékony lányok is azok. Inkább az arc számít nálam.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk a Johansson kisasszonyt bevállalnám, pedig mondjuk nekem az ő alkata erősen határeset, ennél jóval vékonyabbak a kedvenceim. Csakhát neki nagyon bájos a pofikája, és ez sokat számít...
7/7 anonim válasza:
#6 Mégis milyen anorexiások tetszenek neked?! jéézusom XD A "Johansson kisasszony" azért egyáltalán nem dagadt, még a közelében sincs...csak van alakja és nem úgy néz ki mint egy 2.os kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!