Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiket megcsaltak, honnan...

Akiket megcsaltak, honnan jöttetek rá, hogy csal a párotok?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után derült ki?

Voltak ráutaló előjelek?

2015. jan. 21. 14:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán foglalkozott velem, kevesebbet találkoztunk, mindig én kerestem. Ha gyanakodtam, hogy más lány is képben van, bennem keltett bűntudatot, hogy én hisztis vagyok és féltékeny, és ő sosem hazudna nekem semmiben. Majd végül csak lebukott, hogy megcsalt.
2015. jan. 21. 15:42
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Elszólta magát barátnőjével kapcsolatban, h mi volt anno egy bulin.

Én úgy tettem mintha nem vettem volna észre.

Majd ránéztem a fényképezőgépünk törölt képeire.

Le volt fényképezve, ahogy egy palival smárol.

Ennél már csak munkatársam felesége volt jobb, feltette magát társkeresőre, de titokban.

Rakott fel képeket, amiket az oldal vízjellel ellátott.

Az eredeti képeket meg törölte.

Majd annyira tetszett neki a képsorozat, h letöltötte. majd feldobta Facebookra, persze a vízjellel együtt:)

2015. jan. 21. 15:56
 23/34 anonim ***** válasza:
12%

A legeredetibb a zasszony alakítása volt: reggel jövök haza, kinyitja az ajtót, rámnéz, "te nővel voltál!" Mondom ja, honnan tudod? - Rá van írva a képedre.

(mondom, igen, bocsi, tudod nem volt nyitva még a zöldséges, hogy vegyek pár citromot...)

Szóval nem volt nagy cucc "lebuktatni" engem...

2015. jan. 21. 16:02
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Mar egy ideje gyanakodtam ra,tavolsagtarto lett. Nem volt szex sem. Aztan egyik este 11- kor jott egy sms...
2015. jan. 21. 16:47
 25/34 anonim ***** válasza:
96%
Én az asszonyt mindig átvizsgáom UV-lámpával, ha hazajön.
2015. jan. 21. 17:27
 26/34 anonim ***** válasza:
89%
#25, a komplett helyszínelő-készlet sokkal menőbb:)))
2015. jan. 21. 17:52
 27/34 anonim ***** válasza:
89%
17:27:):)
2015. jan. 21. 17:58
 28/34 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi, de nem értem a 23-ast... :-)
2015. jan. 21. 21:55
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

#28, jelen... ősi vitz:

Megy a fiatalasszony gyónni:

- Atyám, vétkeztem, megcsaltam a zuram.

- Lányom, nagy a vétked, mondj el 50 Miatyánkot, 100 Üdvözlégyet, és egyél meg két citromot

- Az imádságot értem, de a citromot miért, Atyám?

- Azért lányom, mert nem bírom nézni a kielégült ábrázatod...

Így már stimt?

2015. jan. 21. 22:22
 30/34 anonim ***** válasza:
68%

Elkezdett egy volt férfi ismerősével haverkodni, hogy ők milyen jó barátok voltak régen, meg hogy most is csak azok. Aztán mondom ilyen nincs...férfi vagyok tudom hogy nincs férfi nő között barátság. De ők csak irkálgattak egymásnak továbbra is. Na egyszer valami megérzésem volt, belenéztem a telefonjába és a kitörölt smsek között ott volt ami teljesen lesújtott. Ekkor még nem történt megcsalás, belenéztem az emailjébe, facebookjába. Kiváncsi voltam meddig megy el, nem szóltam egy szót sem. Csak akkor hívtam fel mikor bizonyossá vált a tényleges megcsalás, úgyhogy mondom le is út fel is út anyukám. Nem akartam előtte szólni, ha viszakozik miattam mert szeret, akkor rendben, örültem volna neki hogy mégis engem választott, de sajnos nem így történt.

De tipikus a mai világban sokan a telefonban , számítógépben tárolt dolgok miatt buknak le.

2015. jan. 22. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!