Megcsalt nők! Hogy jöttetek rá, hogy vmi nincs rendben? Mit léptetek ezután?
Kibukott az általános tisztességtelen jelleme, nem korlátozódott a nőügyekre, mindenkit manipulált, átvert.
Nekem max. 6 hónap kedvesi viszony kell, hogy nagyon egyértelművé váljon, hogy nem koherensek a dolgai egymással, és hogy nem tartja be a nekem tett ígéreteit, és nem számítanak neki a hozzá közelállók érzelmei.
Ja, és nem megcsaltnak, hanem becsapottnak nevezném és éreztem magam. Ez messze viszi a prímet, EZ a sérelmi pont.
Amikor elmesél egy sztorit, hogy mi történt vele és a szüleivel előző nap, majd találkozunk a szüleivel és mondom nekik, hallom, mi történt tegnap, erre ő lepisszeg, hogy 'pszt, ők nem tudják!'... és néznek rám furcsán a szülők... és ez megy hosszú távon, és látom, ahogy az egész környezetem kezd furcsán nézni rám, és egy részük leválni rólam...
Én nem tudok róla, hogy megcsaltak volna, normális partnereket szoktam választani.
De ha mégis megtörténne, akkor távozna rögtön a lakásomból, vagy én mennék aznap haza.
Hogy lehet rájönni? Emberismeret, nézz a szemébe, mit látsz viszont.
Tudod, ha valóban szeret valaki, akkor a szemében is ezt látod, szeretet, szerelmet, őszinteséget, belefeledkezik a tekintetedbe.
Este és napközben is megölel, hozzád ér. Ezt nem lehet napi 24 órában eljátszani.
Jön a fáradt vagyok, sok a stressz, és a kamu szöveg.
A sumák pasi csak bókol, hiteget, étterembe is elhív, hogy teljes legyen a színház, ha a szemedbe néz, akkor sem őszinte, és ezt látni. De a legtöbb még a külsőségekre sem hajt.
5: "normális partnereket szoktam választani"
Ha ez így volna, ma is az elsővel volnál.
Nem kötözködésből, csak logikai bukfencet írtál.
Többek között ilyeneket lehet észrevenni azokon, akikről a 2-3-4.-ben írtam, és amin lebuknak.
6: Amit írsz, a párkapcsolatnak egy olyan érett szakaszában fordulhatna elő, ahova nem jut el a kapcsolat egy hazug jellemű partnerrel.
Közelében sem voltam annak, hogy bárkivel összeköltözzek, az udvarlási idő alatt bukott ki a kettős életre való hajlam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!