A férjem főnöke aki fiatal lány 25 év kb azt irta délután hogy menne velük sörözni . De nem ment eddig rendben van este felé már azt irta jó lenne ha közösen össze hoznának valamit . Ezt most mire értette?
kár hogy nem ment sörözni, reméli máskor ő is megiszik velük egy sört és részese lehet egy lazításnak a munkatársaival munkaidőn kívül, egy sör, jó beszélgetések mellett, egy jó társaságban.
A nő jól érezte magát a kollégákkal és a férjeden is érzi jól érezné magát és kár hogy egy beosztottal kevesebbel tudott így kötetlenül beszélgetni munkaidőn kívül.
Ha nő lenne a férjed akkor is ezt írta volna neki
tudtam hogy van hiba amit
irtam de nem szeretem volna ha meglása a párom ;-)
meglása- MEGLÁTJA
Amúgy én ebben semmi furát nem találok. Én imádok a munkatársaimmal időt tölteni, jó fejek, kedvesek, jól érezzük együtt magunkat. A főnököm egy 28 éves "srác" én 24 vagyok. Elég bajom lenne ha a párom napi szinten féltékenységi jeleneteket rendezne...
Sőt gyakran dolgozom együtt a 30 éves férfi kollegámmal is, eszembe nem jutott még semmi ami bennük, mint "férfi" érdekelne. De a velük való munkát naaaagyon élvezem. Teljesen más meglátásaik vannak, mint nekem.
Ettől szép az egész.
24-N
Köszönöm a válaszokat ! féltékeny nem voltam nem
vagyok!!!! A többi meg nem
számít .:-):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!