Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiket megcsaltak, honnan...

Akiket megcsaltak, honnan jöttetek rá, hogy csal a párotok?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után derült ki?

Voltak ráutaló előjelek?

2015. jan. 21. 14:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
73%
A borotválkozás,meg arcszesz az nem a megcsalás jele.
2015. jan. 21. 15:02
 12/34 anonim válasza:
52%
Elég szánalmas azért hogy mindenki csak arról ír,hogy mivan ha a pasi kefél félre és mik a jelek?Na de mik a jelek ha a nők dugnak félre?Érdekes egyből,arra asszociál mindenki,hogy a kérdés csak a pasikról szól.Sok idiota itt ezen az oldalon az tuti!
2015. jan. 21. 15:07
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
12-es ott írtam a 9-esben hogy a nő csalt meg :-) F
2015. jan. 21. 15:11
 14/34 anonim ***** válasza:
43%
12-es, tudod a nők megvannak győződve róla hogy ők a tökéletes "bűntényt" követték el, ami sosem derül ki. Ez a második legnagyobb tévedésük az életükben!
 15/34 anonim ***** válasza:
26%

Az egyik ismerõsöm mesélte,hogy a férjével együtt volt és a szeretkezés után a férje vinnyogni kezdett ,hogy jajj mennyire csip.Az asszony csak lesett,hogy mi a fene van,mi csip annyira.A férjének a nemiszerve piros volt egy kisebb részen, és szaladt fertõtleniteni.Az asszony nem értette,hogy a férjének miért lett ez, sohasem történt meg vele.Most a férje azt mondja,hogy nem tudja mi az, valamitõl megsérült,de lehet,hogy gomba.

Na akkor most itt mi van?

16/34 anonim ***** válasza:
86%
15-ös. Nem értem! Mi lenne?
2015. jan. 21. 15:15
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Megváltozott a viselkedése. Flegma volt és érdektelen. Érkezéskor és távozáskor leheletnyi puszit adott csak, és a telefonját még zuhanyozásra is bevitte.

Végül azzal is bukott meg. Lefekvés után világított a teló a sötétben, le volt némítva. Akkor már egy ideje csendes megfigyelő voltam, de ott bekérdeztem, és már nem tudta tagadni. Nem tudom magától mikor vallott volna színt.

2015. jan. 21. 15:16
 18/34 anonim ***** válasza:
37%

12-es. Én egy átlag magyar férfi vagyok. Ha azt vesszük alapul, hogy velem hány feleség csalta meg a férjét, elég siralmas a helyzet.

Amikor ezek történtek, még NEM VOLTAM NŐS!

2015. jan. 21. 15:19
 19/34 anonim válasza:
86%
Női intuíció :) A viselkedésből rögtön rá lehet jönni, megcsalás után már 1 nappal éreztem, utána jártam és bejött a megérzés :)
2015. jan. 21. 15:34
 20/34 anonim ***** válasza:
92%

Nő is, férfi is léphet félre, de azért ne tegyük már 80 meg 100%-okra az arányt. Egyszerűen csak azokról a milliókról tudunk, akik nem hűségesek, és olyan soknak tűnik, hogy feltételezzük, mindenkire érvényes.

Én nem csaltam, és úgy hiszem megcsalt sem voltam még. Gyanakodni sincs okom. A félrelépős sztorik alapján viszont szerintem a legtöbben azon buknak le, hogy megváltozik a viselkedésük, akár jó, akár rossz irányba. Mindennek oka van, egy félrelépés pedig mindenképpen befolyásolja annyira az embert, hogy nyomot hagy a viselkedésén. A szeretőzés vagy az udvarlás pedig főleg. Akinél nem, azok nagyon szuper színészek, vagy a partner nagyon nem látja a jeleket a rózsaszín szemüvegtől.

2015. jan. 21. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!