Ehhez van joga? Tehet ilyet?!
szoktam weszekedni wele én is de soha nem tenném ki anyámat
igaza wan az egyik wálaszolónak dolgozz meg érte! nem kell h mindent alád tegyenek;) 17éwes wagy és ááá inkább haggyuk is
Most mit beszélsz anyád ellen,hogy büdös neki a munka?
De azért a zabálnivalót elfogadtad tőle mi?az jó volt?
Persze hogy van joga! Remelem elmegy egy ugyvedhez, es nem engedi, hogy te eltapsikold a lakast.
Miert nevezel egy 2 szobas panel lakast haznak? Nevetseges!
Hogy kepzeled, hogy azert, mert te tanulni szeretnel, anyudat elkuldod a lakasbol? Es ki fogja majd fentartani az alberletet, mert te tanulni fogsz az egyetemen, tehat nem lesz idod dolgozni mellette, hogy az alberletet is fizesd?!
Gondolkodjal mar miket irogatsz itt ossze!
Eleg naiv es buta is vagy!
Eladni a lakast amiben eltek, mert egyetemista akarsz lenni? Ennyit meg nem nevettem mostanaban, mint ezen a kerdesen:)))
Ha ilyen a viselkedesed, anyud helyebe 18 evesen ott hagynalak, aztan majd rajonnel mi az ELET! Mert neked fogalmad nincs.
Milyen gyerekekrol beszelsz, mikor akarsz szulni? 17 vagy most. Milyen gyerekekkel akarsz te majd ott elni? Kb. 10-15 evig ugysem szulsz. Fajdalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!