Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem becsapós ez a...

Csak szerintem becsapós ez a szó és az ehhez hasonlók?

Figyelt kérdés
Kérdezte a párom, hogy szeretem-e. Válaszoltam, hogy igen szeretlek, és te?? Erre jött a "Imádlak kicsim". Van még pár ilyen félre vezető szó. Szerintetek is ez amolyan mondtam valamit, de mégsem?
2011. szept. 12. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Amikor a férjem rámnéz, és azt mondja, hogy imádlak, maximálisan elhiszem neki, mert ismerem, és látom a szemeiben.

Neked kell tudnod, hogy mit hihetsz el a párodnak, és mit nem.

2011. szept. 12. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondani bármit lehet, a 'szeretlek'-et is, attól még nem lesz mögötte őszinte érzelem. Hogy ki hogyan ragozza, az nem számít, és hogy őszinte -e, azt csak egy ember tudja.
2011. szept. 12. 10:29
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Neked kell ismerni, h mikor mit mond akkor mennyire lehet neki hinni. Mondani bármit lehet ahogy már előttem is írták, de aki igazán szeret, azon úgyis látod.
2011. szept. 12. 10:31
 4/14 A kérdező kommentje:

Őszintének tűnt nagyon is. Vissza kérdeztem, hogy de hát drágám az imádlak (ha magamból indulok ki) az csak amolyan szeretek veled lenni, és újra feltettem a kérdést, erre kaptam, hogy na hagyjál.

Ha szeretlekről van szó, nem tudom hogy kerül oda az imádlak. Amúgy is utálom ezt a szót és biztos vagyok benne, hogy nem ugyanaz a jelentése, mint a szeretleknek-közel sem.

2011. szept. 12. 10:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha le lehetne olvasni a másik emberről, hogy őszinte -e vagy sem, akkor nem lenne annyi megcsalás. Azt lehet HINNI, hogy őszinte, de biztosra sosem lehet menni. Innentől bizalom dolga az egész.
2011. szept. 12. 10:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mind1 hogy szeretleket,imádlakot vagy moit mond...

Egy nézésében,egy ölelésében több van mint egy kimondott szóban...

2011. szept. 12. 10:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Következő kérdésed az lesz, hogy "párom azt mondta, hogy szeretlek, de közben megrebbent a pillája, vajon őszinte volt????"
2011. szept. 12. 10:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Szóval nektek mindegy, hogy szeretlek, imádlak, palacsinta....Az a lényeg, ahogy mondja és a tettek. Ebben van némi igazság, de a szavaknak is van súlya és az én szememben nem is kicsi.
2011. szept. 12. 10:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont!!! :DDD
2011. szept. 12. 10:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Meg amúgy is miért akarsz szavakat a szájába adni?

Azt mondja, amit érez vagy gondol... Szerintem.

Nem kell elsárkányosodni.

(ha Te nem teszed ezen kívül, akkor az jó, persze) :)

2011. szept. 12. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!