Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem becsapós ez a...

Csak szerintem becsapós ez a szó és az ehhez hasonlók?

Figyelt kérdés
Kérdezte a párom, hogy szeretem-e. Válaszoltam, hogy igen szeretlek, és te?? Erre jött a "Imádlak kicsim". Van még pár ilyen félre vezető szó. Szerintetek is ez amolyan mondtam valamit, de mégsem?
2011. szept. 12. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne mások mondják már meg, hogy neked miből kéne érezned párod szeretetét. Van, aki tettekből, van aki szavakbó, van aki érintésből ért. Ne Te legyél már a hibás, ha nem az elégít ki érzelmileg, mint mást.

[link]

2011. szept. 12. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Te drága, a párod csak fokozni akarta a szeretlek szó jelentését, te meg besértődsz rajt? Szegény pasi, csak azt akarta mondani, hogy még a szeretleknél is többet érez, nem csak szeret, hanem egyenesen imád.

Hogy tudsz ilyen nyakatekerten gondolkodni?

Valaki rád köszön, hogy szia, azzal meg azt mondja: szeretnék izzadni alattad? Ne kombinálj, örülj, hogy a pasid odavan érted. Hihetetlen, hogy van ember, aki ezen fennakad.

2011. szept. 12. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Az "imádlak" ugyanazt jelenti, mint a "szeretlek".

Sőt, szerintem az a "szeretlek" fokozása.

Csak kedves akart lenni a párod, és kimutatni, hogy mennyire szeret.

2011. szept. 12. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Az imádlak szó a szeretlek fokozása. A párod ezzel valószínűleg azt akarta kifejezni nagyon szeret, sőt még annál is jobban. Egyáltalán nem értelek. Én boldog vagyok, mikor ilyet mond nekem a férjem.
2011. szept. 12. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!