Mély nyomot hagyott benned, hogy apád verte anyukád gyerekkorodban?
"Ezért az Offod nem ide való."
Na ez tökéletesen bearanyozta a napom :D Nem beszélve a csodásan felépített érvelésről, ami megelőzi... Azért írtam ilyen ejha, milyen rondákat, mert hasznát veheti. És az OFF jelentése offtopic, tehát témát legfeljebb ha távolról érintő közbevetés, észrevétel, stb. Azt látom, hogy emberek kínozzák magukat azzal, hogy szántszándékkal múltbeli, már nem létező élményeket hoznak létre magukban újra és újra, éppen most. Most, amikor élnek. Tényleg nem nehéz nyitott szemmel.
16:28-as Neked milyen gyerekkorod volt?
"emberek kínozzák magukat azzal, hogy szántszándékkal múltbeli, már nem létező élményeket hoznak létre magukban újra és újra, éppen most. Most, amikor élnek."
A gyógyító terápia egyik fő menete, ha beszélsz eddig mélyen elnyomott sérelemidről. Tudod, most, amikor élnek.
Téged ne zavarjon, hogy itt erről megy a téma, ha zavar akkor lépj le. Okos szalámi..
Igen. :( Már 14 évesen kiraktak, suli mellett dolgoztam, 17 évesen elköltöztem abból a faluból, 26 vagyok, de kísért a múlt. Szörnyű dolgok történtek nálunk, felváltva rendőrség, mentők, elvonók stb... nem is részletezem, olyan durva esetek voltak.
Azóta sem hevertem ki. :(
Lehet, hogy Te azt gondolod, sebnyalogatás. Lehet, hogy igazad van, de a seb úgy gyógyul. És ez a lényeg.
Aki nem élt át hasonlót, szerencsésnek mondhatja magát.
De Te miért ítélkezel, miért mondod, hogy ne írjunk ilyeneket, ne foglalkozzunk vele?
Tudod, az ilyesmit az ember nem szívesen mond el ismerősnek, barátnak.Valahogy az ember kínosnak érzi, hiába nem tehet róla.
De azzal, hogy beszélünk, igenis gyógyul a seb. Ez nem csak nekünk fontos, hanem környezetünknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!