Mit tennél ha anyukád hazugságokat állítana rólad a család többi tagjának pl mamádnak és ő meg tovább hireszteli amik nem igazak és persze így mindenki egy szemétnek tart?
Ha ez biztos így van, nem pedig elfogult vagy magaddal szemben, akkor én azt hiszem megkérdezném nyugodt körülmények között, hogy ezt miért csinálta ? Hogy miért látja úgy, hogy te csináltál valamit ami nem is igaz ? Vagy egyáltalán mi ebben a jó .?Ezzel magát sem emeli mások előtt, mert eleve negatív dolgokról, ha igaz ha sem, nem illik mások előtt beszélni. Szememben az az illető aki mondja süllyed le, hogy leakarja járatni a saját lányát.
Szóval bár neked lehet nem jó, hogy téged tartanak szemétnek, de hidd el, ez azokat is bemutatja mifajta emberek. Meg lehet nem is gondolnak annak, csak te gondolod ezt. Lehet azt gondolják amit én, hogy de idétlen egy családod van, aki elakar áztatni. Én mindig meghallgatom az illetőt, ahogy ő közeledik, ahogy ő viselkedik velem az alapján döntöm el, hogy barát lesz e vagy se, klikkolunk e vagy sem, nem az alapján, hogy más mit mond róluk. Mindenki mindenkivel más.
Kérdezd meg tőle miért jó ez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!