Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom megütött mit tegyek?...

A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )

Figyelt kérdés

. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.

Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L

2015. jan. 2. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 Költőnő? ***** válasza:
86%

Az marha normális jellemre vall, h "meg is érdemlitek"....

Az a baj, h lehet, h csak te tartod magad normálisnak, meg a többi gyenge ember, aki a saját sikertelenségét az ÖSSZES nőre ráfogja, aki nyilván AKKORA kan, h valóban a világ ÖSSZES nőjéhez volt már köze.

2015. jan. 3. 19:31
 72/81 anonim ***** válasza:
20%
Minek áll össze ilyen emberel? Megérdemli a sorsát, sokan egyetértenek velem sztem
2015. jan. 3. 20:19
 73/81 anonim ***** válasza:
19%

belegondolva ez a keres másikat nagyon durva beszolás a probléma megoldására.

nem mentegetem a férfit, de tehetettlenségből ütött.

ugyanakkor nekem pl. sokkal kifinomultabb módszereim vannak.

ilyesmire kemény lelki terrorral szoktam válaszolni.

de miko rmegtettem azt mondta a nőm, ennél az is job blett volna ha elverem.

ezért következő alkalommal viszont elvertem..

erre meg az se tetszett neki.

fene se érti a nőket...

2015. jan. 3. 20:23
 74/81 anonim ***** válasza:
80%
66os: ne is sírjál, ha nem áll szóba veled egy nő se. Tudod, aki megüt egy nőt az se egy ember, de az legalább vállalja önmagát, és ezen gusztustalan tettét, hogy ő ilyen, de hogy te állítólag nem vagy ilyen, de egyet értesz azokkal, akik így tesznek...annál gusztustalanabb nincs is! Ergo te is megtennéd csak egy mulya, gyáva, nyúl vagy hozzá.
2015. jan. 3. 20:29
 75/81 anonim ***** válasza:
19%
74eshez még annyit, ha gyenge felfogású lennél, akkor ezek után kicsit se érezd magad különbnek/normálisabbnak azoktól a férfiaktól, akik megütnek bármi miatt egy nőt, pláne egy 18 éves lányt, aki vhol még szinte gyerek.
2015. jan. 3. 20:40
 76/81 anonim ***** válasza:
82%

Néhány dolog:

1. Az "észhez akartalak téríteni" szakmai körökben egy kulcsszó, ami 100 százalékban biztos jele a bántalmazó kapcsolatnak. Aki az ütést ezzel indokolja, attól semmi jóra nem lehet számítani.

2. Ha szakítasz vele (én mindenképpen ezt javaslom)legyél óvatos. Most csak pusztán elvi szinten, félkomolyan említetted meg neki a "lecserélést", de már erre is így reagált. Ha rájön, hogy komolyan gondolod, kiszámíthatatlan lehet a viselkedése. A legjobb, ha egy viszonylag forgalmas helyen beszélitek ezt meg, vagy úgy, hogy van veled egy megbízható ismerős is, aki szükség esetén megvéd. ne legyen igazam, de jobb félni, mint megijedni.

3. Az "aki ezt eltűri, az meg is érdemli" hozzáállás nemcsak érzéketlenség, de tudatlanságra is vall. A legtöbb bántalmazott nem azért marad, mert az olyan jó, hanem mert nagyon behatároltak a lehetőségei a kilépésre. Ennek sokféle oka van a kisgyerekkori szocializációtól kezdve az anyagi és érzelmi függőségen át a halálos fenyegetettségig. Nem mennék bele bővebben, mert nagy szakirodalma van, csak annyit kérek, hogy ne mondjunk már ilyeneket, hogy "megérdemli" mag "direkt ilyet választ" meg "áldozattípus". Ne az áldozatok önbecsülését nyomjuk már még mélyebbre, hanem a bántalmazókra fókuszáljunk, az ő viselkedésükkel foglalkozzunk, és szankcionáljuk nagyon keményen az erőszakot.

2015. jan. 4. 00:45
 77/81 A kérdező kommentje:
76-os köszönöm szépen a válaszodat.
2015. jan. 5. 15:17
 78/81 anonim ***** válasza:
38%
Nincs mit. Mire jutottál végül? (76-os voltam)
2015. jan. 5. 23:10
 79/81 A kérdező kommentje:
irok privátban ha nem probléma:)
2015. jan. 8. 16:32
 80/81 anonim ***** válasza:
Aztán majd pár év múlva a bántalmazott nők fórumában fogsz sírdogálni, hogy te elhagynád, de nem mered.
2016. ápr. 26. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!