A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )
. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.
Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L
Azért értelmezzük ezt még egyszer mielőtt a vérengző feminista falka megy a herélő késért.
i)Összevesztek.
i)Nyomattad a szokásos hisztis dolgokat.
i)Rá akart ütni a seggedre, hogy szedd már össze magad és véletlenül a "seggcsipőoldalizé" valamire ütött.
Azért ez nem olyan, mint egy bántalmazás.
Mit értünk egyáltalán ütés alatt? Ököllel ütötte?
Miért írtál ki kérdést??
Én tényleg nem értem.
Kiírod, hogy csúnyán megütött, zokogtál, jaj valami megtört benned, lelkileg nem tudsz megbocsájtani.
Erre jönnek a válaszok, hogy akkor hagyd el. és te?? Annyira még sem olyan rossz a srác meg így meg úgy. Akkor most mi a fenének írtál ki kérdést? Hiszen már eldöntötted. Nem baj, hogy rád vert, nem baj ha esetleg később kiveri a fogad..Döntöttél.. Minek kértél tanácsot ..senkire nem hallgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!