Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom megütött mit tegyek?...

A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )

Figyelt kérdés

. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.

Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L

2015. jan. 2. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is volt ilyen "pasim" Megtette megegyszer, mert en vele maradtam (eletem nagy szerelme volt). Hiba volt, ma mar latom!! Szerencsere nem serultem meg, idoben vege lett, "csak" elettarsi kapcsolat volt, gyerek nelkul. Te is addig lepj, amig nem kot hozza semmi, mert akkor nehezebb!
2015. jan. 2. 22:56
 12/81 anonim ***** válasza:
89%
Hát akkor szeresd sokáig, hátha egyszer agyonüt.
2015. jan. 2. 22:56
 13/81 anonim ***** válasza:
23%
Valószinűleg nem idegből ütött...Ha mégis úgy akkor viszont tényleg dobd ki mert hosszú távon ki fog még törni belőle
2015. jan. 2. 22:59
 14/81 A kérdező kommentje:
De ne egy vadállatot képzeljetek el, nem fog agyon ütni ahogy sokan irták. ő inkább az érzékeny fajta, sír ha fájdalmat okoz nekem. ez pedig egy véletlen volt....
2015. jan. 2. 23:01
 15/81 anonim ***** válasza:
72%
...ha tudnád, hogy minő borzalmak születnek puszta véletlenekből...
2015. jan. 2. 23:02
 16/81 A kérdező kommentje:
13/14 igazad van , nem idegből ütött. csak észheztérités volt (ahogy ő mondta) h ne beszéljek olyat h cserljen le, mert neki én kellek és engem szeret..
2015. jan. 2. 23:02
 17/81 A kérdező kommentje:
előbb elirtam 13/16.os válaszolo
2015. jan. 2. 23:03
 18/81 anonim ***** válasza:
46%

Azért értelmezzük ezt még egyszer mielőtt a vérengző feminista falka megy a herélő késért.

i)Összevesztek.

i)Nyomattad a szokásos hisztis dolgokat.

i)Rá akart ütni a seggedre, hogy szedd már össze magad és véletlenül a "seggcsipőoldalizé" valamire ütött.

Azért ez nem olyan, mint egy bántalmazás.

Mit értünk egyáltalán ütés alatt? Ököllel ütötte?

2015. jan. 2. 23:03
 19/81 anonim ***** válasza:
85%

Miért írtál ki kérdést??

Én tényleg nem értem.

Kiírod, hogy csúnyán megütött, zokogtál, jaj valami megtört benned, lelkileg nem tudsz megbocsájtani.

Erre jönnek a válaszok, hogy akkor hagyd el. és te?? Annyira még sem olyan rossz a srác meg így meg úgy. Akkor most mi a fenének írtál ki kérdést? Hiszen már eldöntötted. Nem baj, hogy rád vert, nem baj ha esetleg később kiveri a fogad..Döntöttél.. Minek kértél tanácsot ..senkire nem hallgatsz.

2015. jan. 2. 23:04
 20/81 anonim ***** válasza:
73%
minek kérdezed a véleményünk basszus ha úgyse fogadod meg? akkor maradj vele, tűrj amíg agyon üt ennyi. Most még tudsz szabadulni, de később a rettegés miatt nem fogsz merni lépni. Hidd el, tudom mit beszélek, nem légből kapott dolgokkal dobálózom.
2015. jan. 2. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!