Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom megütött mit tegyek?...

A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )

Figyelt kérdés

. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.

Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L

2015. jan. 2. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, lehet, hogy megbánta a barátod is, de kész ezzel ennyi volt. Hagyd el, egy részt, mert te is írtad, hogy megtört benned vmi, más részt mert innét kezdve nem tudhatod soha többé, hogy nem fogja-e újra elkövetni, harmadrészt meg eszedbe se jusson megvárni, hogy elköveti-e újra. Próbálj megbocsátani neki, nem kell haragban szakítani, de ne maradj vele együtt. Fiatal vagy még ehhez, és jobbat érdemelsz.
2015. jan. 2. 23:27
 32/81 anonim ***** válasza:
63%
Legközelebb egy serpenyővel térít majd észhez mert nem jót főztél?
2015. jan. 2. 23:34
 33/81 anonim ***** válasza:
42%

31: "Fiatal vagy még ehhez, és jobbat érdemelsz."

Honnan tudod, hogy jobbat érdemel? :P

Egyébként az én véleményem az, hogy ebből a seggrepacsiból nem kell ekkora hisztériát keríteni. A srác is rájött, hogy ezt nem kellett volna. Nyugodtan adhatsz neki egy esélyt, ennyi mindenkinek jár, különösen annak akit szeretünk. Ha újra megtörténik, na akkor kell tovább lépni.

2015. jan. 2. 23:35
 34/81 anonim ***** válasza:
35%
Ja, és gondolj arra, hogy ezzel egyébként lehet, hogy a barátodnak is jót teszel, talán rossz hatással vagytok egymásra, és ilyesmiket váltasz ki belőle, persze nyilván nem direkt, tehát félre ne értsd, de ez így tényleg egyikőtöknek se lesz jó a továbbiakban.
2015. jan. 2. 23:35
 35/81 anonim ***** válasza:
72%
33: talán onnét, hogy egy lány/nő se érdemli semmi miatt meg, hogy fájdalmasan megüssék. Deha te úgy gondolod, hogy de megérdemelheti bárki..., akkor arra no comment! :P
2015. jan. 2. 23:37
 36/81 anonim ***** válasza:
21%

"33: talán onnét, hogy egy lány/nő se érdemli semmi miatt meg, hogy fájdalmasan megüssék. Deha te úgy gondolod, hogy de megérdemelheti bárki..., akkor arra no comment! :P"

Megint ez a feminizmus. Mert egy férfi megérdemli?

2015. jan. 2. 23:43
 37/81 anonim ***** válasza:
65%
Ebbe milyen feminizmust látsz még is? A lány nem ütötte meg a barátját.
2015. jan. 2. 23:45
 38/81 anonim ***** válasza:
41%

Neeeeeeee keveredjünk bele a Feminizmusba, ha kérhetem... =-]

De tény ami tény, egy Nő mindenképp szorultabb helyzetben van. Igen, valóban, amióta világ a világ, a Nőket elnyomták, ahol csak tudták, de... szóval... egyszerűen milyen férfi az, aki megüt egy nőt? Most komolyan... hiszen a Nő az a gyengébbik nem!

(Jó, oké, vérszomjasabbak, mint a férfiak, de na =D)

2015. jan. 2. 23:46
 39/81 anonim ***** válasza:
24%

" egy lány/nő se érdemli semmi miatt meg, hogy fájdalmasan megüssék" Tehát csak a nő nem érdemli meg. Pontosan ez a feminizmus.

Egyébként meg, ha a kiscsaj csap rá a fiú seggére, mert ment az értelmetlen rinya, akkor még ki is lenne röhögve. Kicsit túl van reagálva ez. És konkrétan nem is tudjuk mit értünk ütés alatt. Biztos nem ő az első, aki rá akar csapni valaki hátsójára -valljuk be ez nem okoz fájdalmat senkinek- és véletlenül vesén üti.

2015. jan. 2. 23:48
 40/81 anonim ***** válasza:
54%

39: nem vagy te kicsit nő gyűlölő? Leírta a kérdező, hogy konkrétan látszott a barátja kezének a nyoma, akkor szerinted mekkorát vághatott rá?

Férfi oldalról pedig majd akkor rinyálj, ha nyitnak ilyen topikot és olyan válaszokat kapsz, amiket írsz, ne itt offolj és vitázz feleslegesen.

2015. jan. 2. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!