A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )
. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.
Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L
31: "Fiatal vagy még ehhez, és jobbat érdemelsz."
Honnan tudod, hogy jobbat érdemel? :P
Egyébként az én véleményem az, hogy ebből a seggrepacsiból nem kell ekkora hisztériát keríteni. A srác is rájött, hogy ezt nem kellett volna. Nyugodtan adhatsz neki egy esélyt, ennyi mindenkinek jár, különösen annak akit szeretünk. Ha újra megtörténik, na akkor kell tovább lépni.
"33: talán onnét, hogy egy lány/nő se érdemli semmi miatt meg, hogy fájdalmasan megüssék. Deha te úgy gondolod, hogy de megérdemelheti bárki..., akkor arra no comment! :P"
Megint ez a feminizmus. Mert egy férfi megérdemli?
Neeeeeeee keveredjünk bele a Feminizmusba, ha kérhetem... =-]
De tény ami tény, egy Nő mindenképp szorultabb helyzetben van. Igen, valóban, amióta világ a világ, a Nőket elnyomták, ahol csak tudták, de... szóval... egyszerűen milyen férfi az, aki megüt egy nőt? Most komolyan... hiszen a Nő az a gyengébbik nem!
(Jó, oké, vérszomjasabbak, mint a férfiak, de na =D)
" egy lány/nő se érdemli semmi miatt meg, hogy fájdalmasan megüssék" Tehát csak a nő nem érdemli meg. Pontosan ez a feminizmus.
Egyébként meg, ha a kiscsaj csap rá a fiú seggére, mert ment az értelmetlen rinya, akkor még ki is lenne röhögve. Kicsit túl van reagálva ez. És konkrétan nem is tudjuk mit értünk ütés alatt. Biztos nem ő az első, aki rá akar csapni valaki hátsójára -valljuk be ez nem okoz fájdalmat senkinek- és véletlenül vesén üti.
39: nem vagy te kicsit nő gyűlölő? Leírta a kérdező, hogy konkrétan látszott a barátja kezének a nyoma, akkor szerinted mekkorát vághatott rá?
Férfi oldalról pedig majd akkor rinyálj, ha nyitnak ilyen topikot és olyan válaszokat kapsz, amiket írsz, ne itt offolj és vitázz feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!