Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom megütött mit tegyek?...

A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )

Figyelt kérdés

. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.

Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L

2015. jan. 2. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:
nem tanácsot, véleményt kértem
2015. jan. 2. 23:07
 22/81 anonim ***** válasza:
73%

Osztom az utolsó véleményét.

Van egy barátnőm... nem mer találkozni velem... senkivel sem mer találkozni. Együtt van a barátjával. Üti, veri, alkoholista féreg...

Ne kérdezzetek erről semmit, komplikált az ügy. De ez így van. Később félni fogsz, és egyedül maradsz segítség nélkül...

2015. jan. 2. 23:07
 23/81 anonim ***** válasza:
72%

"mit tegyek?" "Mit csináljak?"

Erre véleményt nem lehet írni, csak tanácsot...

2015. jan. 2. 23:08
 24/81 anonim ***** válasza:
67%

Csak észhez térítés...az más.

Vele fogsz maradni nyilván valóan és meg is érdemled, hogy legközelebb is észhez térítsen ha olyat mondasz, ami neki nem tetszik, ha nem engeded s***ből szájba, ha rosszul veszed a levegőt.

Az ilyen nőt nem tudom sajnálni. Meg is érdemled a sorsod.

2015. jan. 2. 23:10
 25/81 anonim ***** válasza:
88%

"ő inkább az érzékeny fajta, sír ha fájdalmat okoz nekem"

Érzékeny fajta az, aki nem okoz fájdalmat. Az, hogy megijed, hogy elhagyod, ha megüt, és elkezd bömbölni, nem azt jelenti, hogy érzékeny.

2015. jan. 2. 23:11
 26/81 anonim ***** válasza:
88%

" A Barátom megütött mit tegyek?"

Ez a kérdés mióta vélemény kérdés?? Ilyen kérdésnél tanácsokat várnak nem véleményt.

Ha vélemény érdekelne akkor így kérdeznéd:

" Mi a véleményed arról ha egy férfi megüt egy nőt?"

Na itt már mások véleményére vársz..

De neked véleményt sem érdemes írni, mert el se jut az agyadig, vagy képtelen lennél értelmezni.

Ugyanis a sok válaszból egyértelmű, hogy majd mindenki véleménye, hogy ha valakit megütnek, és úgy, hogy utána az illető zokog, és a szívével nem tudja megbocsájtani azt ott kell hagyni..

De téged ez nem igazán érdekel ugye???

Még egyszer. Minek írtál ki kérdést ha nem érdekel mások véleménye, tanácsa????

2015. jan. 2. 23:11
 27/81 anonim ***** válasza:
73%
Megütött és még te mentegeted őt? Megérdemled a következőt is, ha vele maradsz.
2015. jan. 2. 23:12
 28/81 anonim ***** válasza:
40%

Hány éves a barátod és mégis miért mondtad neki, hogy cserélj le?(csak valamennyit irjál ki belõle)

Te hol laksz most?

Legközelebb bokán rug,mert azt mondtad neki, most nem érek rá.

2015. jan. 2. 23:16
 29/81 anonim ***** válasza:
84%

"Nagyon csunyán összevesztünk,kiabáltunk stb."

Magad sem tudod te,hogy mit akarsz.

2015. jan. 2. 23:19
 30/81 anonim ***** válasza:
82%

"nem idegből ütött. csak észheztérités volt (ahogy ő mondta) "

Aha. Az persze teljesen más. Akkor már mindenki érti. Ne is írjatok választ ennek az okos kérdező kislánynak! Hiszen szereti ez a fiú, csak észhez akarja téríteni az ő kis butuskáját. Ennyi értetlen válaszadó! Mind azt akarja, hogy elhagyja a kislány ezt a nagy ideológiai gondolkodót, akinek a tézise: "Hogyan tehetjük barátnőnket (tőlünk) érzelmi függővé - veréssel?". Prímán funkcionál, láthatja mindenki.

2015. jan. 2. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!