A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )
. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.
Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L
Volt egy pasi aki hetente többször lement a cukrászdába sütit venni a feleségének. Mindenki irigyelte a nőt, mennyire szereti a pasija. Aztán kiderült minden süti egy-egy verés után ment az asszonynak, vigaszul...
Van egy ajánlatom. Ad nekem mindig a sütid felét, cserébe én is sajnálni foglak.
Örök forgatókönyv ez...
Akinek van ereje elhagyni aki megütötte, az nem fórumon vergődik, hanem összepakol és megy.
Aki mástól vár megerősítést: 1. Kicsit elgondolkodik h ha 100 ember ugyanazt szajkózza, lehet h van benne vmi, de nem lép.
2. Elgondolkodik, lép, de az ilyen esetekben mindig vissza is fogadja.
3. Semmit meg se hall, "dehát nem úgy gondolta", "dehát szeret", "dehát nem akarta", "dehát először volt", "dehát nem is ütött nagyot"... És ezek végtelen permutációi.
A valóság pedig az, h te ezt tudat alatt igényled.
Tök mindegy, miért ütött meg és h mekkorát v hová. Aki hirtelen, gondolkodás nélkül (a hangsúly ezen van), fizikai erőszakot használ tudattalanul a tudatosítása, az esélyes, h újra ezt fogja tenni, mivel nincs kontrollja fölötte.
Úh sok sikert, pár hónap múlva találkozunk ugyanitt, amikor megint eljár "véletlenül" keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!