Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom megütött mit tegyek?...

A Barátom megütött mit tegyek? Nagyon csúnyán összevesztünk, kiabáltunk stb. Ő leült az íróasztalom elé a székbe én meg neki háttal lefeküdtem az ágyamra. Mondott valamit. (Nem publikus )

Figyelt kérdés

. Én meg azt mondtam neki, hogy akkor cserélj le. Erre oda jött és egy rohadt nagyot rávágott a fenekemre. Vagyis pontosan nem a fenekemre hanem így (ugye oldalt feküdtem ) a fenekem és a csípőm közé valahova, na értitek. És nagyon fájt, elkezdtem sírni sőt zokogni.

Oda mentem a tükörhöz és ott volt a kezének a nyoma. Sose ütött meg így. Mindig viccelődtünk ő rá"csapott" a fenekemre én az ővére. De ez nagyon fájt. Szerintetek? Azt mondtam neki h megbocsájtottam de igazából nem. A Lelkemben a szívemben valami megtört. Mit csináljak? 18/L

2015. jan. 2. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
66%
Tudod mi a véletlen, meg a nem szándékos? Az, amikor hülyéskedünk, csikizzük a másikat, birkózunk, és a pasim, akinek akkora a karja, mint a combom, elveszti az egyensúlyát és rám esik, majd a következő másodpercben felpattan, és aggódó tekintettel néz, hogy ugye nem okozott fájdalmat. AZ véletlen. Amit a te pasid csinált az szándékos volt. Lehet kozmetikázni, hogy csak észhez akart téríteni, de valójában azért ütött, mert megemlítetted a lehetőségét, hogy szétmentek (cserélj le). Na most ezek után ha most együtt is maradtok (ostoba lennél), és később más miatt el óhajtod hagyni, akkor mit csinál? Eltöri a lábad? Ez a típusú pasi nem szeret, hanem birtokol, te pedig máris a klasszikus elnyomott szerepet játszod, őt véded, sőt, még szerinted is megérdemelted. Gratulálok.
2015. jan. 3. 11:52
 62/81 anonim ***** válasza:
37%

Volt egy pasi aki hetente többször lement a cukrászdába sütit venni a feleségének. Mindenki irigyelte a nőt, mennyire szereti a pasija. Aztán kiderült minden süti egy-egy verés után ment az asszonynak, vigaszul...

Van egy ajánlatom. Ad nekem mindig a sütid felét, cserébe én is sajnálni foglak.

2015. jan. 3. 12:21
 63/81 anonim ***** válasza:
71%
Ez csak rajtad múlik,hogy mit választasz. Nekem az a kapcsolat végét jelentené. Esetleg ezt venném figyelmeztető jelnek, és a legközelebbi próbálkozás után reggel már nem találna ott.
2015. jan. 3. 12:24
 64/81 Költőnő? ***** válasza:
77%

Örök forgatókönyv ez...

Akinek van ereje elhagyni aki megütötte, az nem fórumon vergődik, hanem összepakol és megy.

Aki mástól vár megerősítést: 1. Kicsit elgondolkodik h ha 100 ember ugyanazt szajkózza, lehet h van benne vmi, de nem lép.

2. Elgondolkodik, lép, de az ilyen esetekben mindig vissza is fogadja.

3. Semmit meg se hall, "dehát nem úgy gondolta", "dehát szeret", "dehát nem akarta", "dehát először volt", "dehát nem is ütött nagyot"... És ezek végtelen permutációi.

A valóság pedig az, h te ezt tudat alatt igényled.

Tök mindegy, miért ütött meg és h mekkorát v hová. Aki hirtelen, gondolkodás nélkül (a hangsúly ezen van), fizikai erőszakot használ tudattalanul a tudatosítása, az esélyes, h újra ezt fogja tenni, mivel nincs kontrollja fölötte.

Úh sok sikert, pár hónap múlva találkozunk ugyanitt, amikor megint eljár "véletlenül" keze.

2015. jan. 3. 12:47
 65/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már nem tudom hanyadi válaszolo volt aki azt mondta h " nem is kért bocsánatot?" De kért, csak nem érdekelt. Hazaküldtem és azóta nem beszéltem vele.
2015. jan. 3. 13:08
 66/81 anonim ***** válasza:
4%
Dobd ki ez egy állat! Ha nem teszed viseld el a következményeket! Am meg meg is érdemlitek ti nők, normális pasikat úgyis lecarjátok!
2015. jan. 3. 15:29
 67/81 anonim ***** válasza:
100%
66: és pl. te lennél az egyik normális pasi?! :D :P Komoly.
2015. jan. 3. 17:44
 68/81 anonim ***** válasza:
19%
Akkor maradj vele és ne picsogj. Aztán egyszer majd csak agyonvág.
2015. jan. 3. 17:59
 69/81 anonim ***** válasza:
100%
66 sztem meg forditva van....Epp probalok ribisedni hogy megfeleljek Nektek:D
2015. jan. 3. 18:37
 70/81 anonim ***** válasza:
16%
66-os vagyok, én legalább nem verek nőket, normálisnak tartom magam, viszont arra jöttem rá h a nőknek az ilyen agressziv állatok tetszenek, meg is érdemlitek amit kaptok!
2015. jan. 3. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!