Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a terhesség,...

Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?

Figyelt kérdés
A gyerek nehezen jött össze. Orvosi oka nem volt rá de nem kivanta a szexet meg semmit mert féltette a gyereket. Nem a súlya és hasonló dolgok miatt de nem vette figyelembe a másikat. A külseje ápolatlan szőrös lett a haja zsíros volt nem érdekelte. A szülés óta ami öt hónapja volt nem érdekli a szex és nem is kívánatos pl. szőrös a lába. De neki ez így megfelel nem akarja ápolni már magát azt mondja meg hogy ott a gyerek. Őszintén szólva meg lehet érteni hogy ennyire eligenytelenedve kiabrandul egy férfi a nőből?
2014. dec. 29. 17:42
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
73%
csomó nőt itt azéet rinyál mert két percre nem vigyáz senki a gyerekre pedig elmenni fodrászhoz vagy csak sétálni. erre itt egy nőnemű, akinek megtennék és otthon ül zsíros hajjal, de majd pampog, ha apuci félremegy. az ilyen meg is érdemli!
2014. dec. 29. 20:20
 52/58 anonim ***** válasza:
83%

A szőr / szőrtelen kérdéshez: mindenkinek a magánügye, hogy szőrös lesz-e, vagy borotválja / epilálja / öngyújtóval leégeti.

Ugyanígy, az is mindenkinek a magánügye, hogy mit preferál, szexuálisan mi vonzza, mihez van gusztusa.

Kérdező, egyszer ülj le a feleségeddel beszélgetni. Beszédből ért az ember. Mondd el neki, hogy neked egy nőre van szükséged. Legyen szíves eldönteni, hogy tud-e, akar-e nő lenni. Ajánld fel a segítségedet, keressetek megoldást. Mert igenis ki lehet ábrándulni mind nőből, mind férfiból. Annak meg nem szokott jó vége lenni.

2014. dec. 29. 20:33
 53/58 anonim ***** válasza:
50%
Az epilátor azért fáj nagyon első alkalommal, mert akkor az egész szőrmennyiséget tépi ki, a következő alkalmakkor már csak a szőröknek kb. a tizedét szedi le, ez már alig okoz fájdalmat. Szóval senki ne az első alkalomból induljon ki. Mivel én is néha eligénytelenedem télen, ha visszanövesztem a szőrt, akkor megint fáj az epi, szóval érdemes 2-3 hetente megcsinálni, szerintem nagyon kényelmes módszer, én a lábszáramat és a karomat, bikinivonalamat szőrtelenítem vele, nekem már egyáltalán nem fáj, de pl. hónaljon nem tudnám elképzelni.
2014. dec. 29. 20:34
 54/58 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet szülés utáni depresszió? Esetleg egy "jóindulató" nagymama aki ezekkel a hülyeségekkel tömi a hormonoktól zavart kismama fejét?

Azért egy 5 hónapos baba mellett durva lenne egyből válni, nem?

Első körben pszichológusra beszéld rá vagy párterápiára.

Ha abban sem hajlandó együttműködni, csak akkor hozd fel a válást szerintem.

Amúgy egy évet szoktak mondani általában, amire a nő visszanyeri mindenben a régi formáját.

2014. dec. 29. 20:56
 55/58 anonim ***** válasza:
47%

"Szültél már úgy, hogy hormon gondod volt előtte és utána is? Nem. Úgyhogy be lehet fejezni a hülyézést, ugyanis fogalmad sincs, hány nő megy ezen keresztül. Részemről itt a pont: . :)"

Neked akkor a hormonoktól erősödik nem a borotválástól te nagyon gyökér..

2014. dec. 29. 22:08
 56/58 anonim ***** válasza:
23%

Furcsa ezt olvasnom. Idén szültem, jó sok komplikációval, ami miatt úgy nézett ki az alvázam utána, mint akit p.csán rúgtak acélbetétes bakanccsal úgy negyvenszer. Zúzódások, feldagadt, véraláfutásos volt, ülni se tudtam hetekig. A WC papír is fájt.

Amikor az egy hetes varratszedésre vissza kellett mennem, nagyon rossz érzés volt, hogy egy hetes bunda figyel lent. Borotválni esélyem se volt, nagyon fájt.

Persze a szülés után rögtön a férjemnek se volt gond, látta, hogy mosdóba se jutok ki egyedül, nem volt elvárás az ápoltság (fürödni se tudtam néhány napig).

Viszont az első hat hét után meggyógyult, én meg már akkor is a falat kapartam a hiánytól. A hat hetes kontroll megváltás volt, zöld lámpát kaptunk, de jó volt :)

Terhesség alatt az utolsó egy hét esett ki, mert mozdulni se tudtam a hasamtól, tököm kivolt az egésszel, akkor tényleg rajtam múlt, hogy nem volt semmi.

2014. dec. 29. 22:21
 57/58 anonim ***** válasza:
41%
56-os, és? Mi a sztori lényege? Hogy mind mások vagyunk? Ezt eddig is tudtuk.
2014. dec. 29. 23:27
 58/58 anonim ***** válasza:
80%

A baráti társaságunkban a férfiak nagy része panaszkodik a feleségre,hogy amióta gyerekek vannak kevés a szex, elhízott az asszony, nincs ideje az urára.

A férjek egyike sem sportol. Vagy elhízottak, vagy puhányak, minden hétvégén baráti összejóvetel, a férfiak elég sűrűn berugnaqk, a gyerekeket a nók rendezik, a házimunka a nőké.

Hát csesszék meg, ha ezekmután még ők lépnek félre.

2014. dec. 30. 07:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!