Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a terhesség,...

Mit tennetek ha a terhesség, gyerekszules ideje alatt kiabrandulnatok a felesegetekbol?

Figyelt kérdés
A gyerek nehezen jött össze. Orvosi oka nem volt rá de nem kivanta a szexet meg semmit mert féltette a gyereket. Nem a súlya és hasonló dolgok miatt de nem vette figyelembe a másikat. A külseje ápolatlan szőrös lett a haja zsíros volt nem érdekelte. A szülés óta ami öt hónapja volt nem érdekli a szex és nem is kívánatos pl. szőrös a lába. De neki ez így megfelel nem akarja ápolni már magát azt mondja meg hogy ott a gyerek. Őszintén szólva meg lehet érteni hogy ennyire eligenytelenedve kiabrandul egy férfi a nőből?
2014. dec. 29. 17:42
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
95%
Érthető, amennyiben többszöri beszélgetés ellenére sem történt változás.
2014. dec. 29. 17:45
 2/58 anonim ***** válasza:
77%
Azért itt még nincs veszve minden. Közös erővel kilábalhattok, ebből a valóban nem rózsás helyzetből. Szurkolok nektek.
2014. dec. 29. 17:46
 3/58 anonim ***** válasza:
37%

az a tragédia, hogy a férfinak meg nincs egy őszinte barátja, akivel ezt megbeszélhetné, ezért itt keres választ.

Provokáció. Pont, mint a tegnapi törölt, jaj, miért lesznek igénytelenek a nők...

2014. dec. 29. 17:49
 4/58 anonim ***** válasza:
63%
Én személy szerint nem értem meg. Jó esetben nem a külseje miatt szereted. Télen én se szőrtelenítem a lábam, itt gyakorin olvastam hogy messze nem vagyok vele egyedül, őszintén szólva a férjem nem is igazán a lábamat nézegeti ha együtt vagyunk. 5 hónap (vagy 5+9 ha úgy tetszik) azért nem olyan sok idő egy házasságban. Mondom ezt úgy hogy mi is átestünk ezen az időszakon (3 gyerek, még híztam is vagy 30 kilót amit csak évekkel később adtam le, volt pár év amikor kb havi egyszer voltunk együtt), de nálunk fel sem merült ilyesmi, mindezek ellenére. Ha te ezek miatt kiábrándulsz a feleségedből, akkor nem őt kellett volna elvenned.
2014. dec. 29. 17:50
 5/58 anonim ***** válasza:
63%

Orvosi oka nem volt, de a hormonok mindenkire más hatást fejtenek ki terhesség alatt, plusz érthető, ha félt, mivel sokat várt a gyerekre.

Ráadásul ha nem kívánod, nem mindegy, ő akar-e veled szexelni?

2014. dec. 29. 17:53
 6/58 A kérdező kommentje:
Persze valaki megszokja hogy szőrös nálunk ez nem divat régebbi barátnők élettársak sem voltak szőrösek, és nem a súllyal van gond az apoltsaggal ami férfitól,nőtől alap szerintem.
2014. dec. 29. 18:00
 7/58 anonim ***** válasza:
90%
Kap elegendő segítséget a feleséged? Beszélj vele erről, és a gyerekről. Sok sikert.
2014. dec. 29. 18:01
 8/58 anonim ***** válasza:
94%
Amikor beszélsz vele erről, mit mond?
2014. dec. 29. 18:05
 9/58 anonim ***** válasza:
71%

OFF:

" Télen én se szőrtelenítem a lábam"

Én igen, és lakkozom is a lábujjamat :) Csak mert szeretem, és sokat járok usziba, fürdőbe :)

ON:

Sajnos ez nehéz eset. Talán egy pszichológus sem ártana, aki elmagyarázná neki, hogy azért mert anya lett, még nő marad. Ha erre nem figyel, az tönkre teheti a házasságát.

Szerintem tegyél egy próbát. Ne a szexet erőltesd, és ne a szőrős lábra panaszkodj, hanem szervezz meg egy romantikus vacsit, amíg a kicsi a nagyszülőknél van. Bókolj neki, vegyél valami szexi fehérneműt, közös gyertyafényes fürdő, zene, egy kis pezsgő, ilyesmi. Próbáld meg benne felébreszteni a nőt, mert valahol ott van, csak nagyon mélyre került.

Te nőként kezeled, vagy csak szexet akarsz?

Itt most neked kell megtenni az első lépést, és őszintén kívánom, hogy sikerüljön.

44N

2014. dec. 29. 18:06
 10/58 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is beszéljetek róla. Engem személy szerint idegesít a szőr, de ha valakinek élmény, illetve a párjának, hogy szőrös lábat simoga, az az ő dolga, ez nálam alap, független az évszaktól. De ez én vagyok.

Ha picit összébb szedné magát, akkor szerintem nem lenne gond közöttetek. Pláne ha nem a szőrös lábhoz szoktál, ennyit igazán megtehetne, csak nem akarja, ennyi.

2014. dec. 29. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!