Mit tennetek ha a felesegetek pszichesen lebetegedne a terhesseg miatt?
Attyam ez szomoru!
Mennyi idos?
Ha en lenek ferje es ha ndm csuszot ki az idobol akkor abortusz.
Feleseged viselkedeserol meg nem halottam hogy megvagjavez miatt magat es meg van 2 gyerek is ez mellet.
depressziorol halottam de ez a vagdosas nekem tul lepte a hatart.
Gyerekek mennyi idosek?
Mennyi idős a terhesség?
Egyébként pszichiáter minél előbb, valószínűleg valamilyen háttérben meghúzódó pszichés betegség jött ki a hormonok/élethelyzet miatt.
Az, hogy a váratlan helyzettől valaki megijed, sír, esetleg verbálisan kissé agresszív lesz, az normális. A depresszív, apatikus, öndestruktív viselkedés viszont komolyabb pszichés problémát jelez, ami most tört felszínre.
Koszi bocsi en fogalmaztam butan, mennyi idos terhes a feleseged? Mert azt hiszem 3 honapig lehet elvetettni csak a gyereket.
Egyebkent ha mar kort irtal lehet hogy a 2 gyerekel nagyon megszenvedet es 32 evesen mar nehezebben szulnek mint a fiatalok es ezert jott nala ennyire sulyosan elo a depresszio.
Egyebkent szerintem most fontos nagyon hogy te vedd at egy kis idore a gyerekekre valo felugyeletett elatast hogy meg ez is ne legyen a felesegednek teher
Besegithetsz a hazvezetesben is, ezek mind apro dolgok de a feleseged biztosan ertekelni fogja hanem is most egybol kesobb biztosan.
s sokat beszelges a felesegedel hogy mit erez, miaz amit szeretne? Mert ha megszuletik a baba nem biztos hogy szeretni is fogja 😕 ot fogja okolni a jellenlegi helyzeteert ertesd meg vele hogy te melete alsz mindenben, es hogy nagyon szereted erezze az oda figyelesedet torodesedet .es hat igen nagyon oda kell figyelni a felesegedremert 1x megvagta magat akkar ne adj isten ujra elofordulhatna igy legyel vele sokat.
Gyerekek ovis,iskolas, ez idoben probalj valami programot kitalalni, pl menjetek setalni, vagy csak pihenjetek egyutt,amit a feleseg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!