Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a felesegetek...

Mit tennetek ha a felesegetek pszichesen lebetegedne a terhesseg miatt?

Figyelt kérdés
Ha mar van ket gyereketek spiral mellett terhes lesz. Ugy dontottetek hogy megtartjatok de azota a felesegetek belebetegedett ebbe. Annyira hogy megvagta az egyik karjat az orvos szerint azert jott ez ki rajta mert bekerult egy varatlan helyzetbe. Ugy tunik nem tud megbirkozni ezzel depresszios lett, odaig jutott hogy a gyerekek sem erdeklik. Azt a not aki ezelott egy jo,lelkiismeretes anya volt. Mit tennetek a ferj helyebe?
2014. dec. 4. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2%
hormonok amit túl hisztizik, magnézium, citromfű tea, halolaj sok mozgás és ha nagyon bele lovalja magát hideg zuhany
2014. dec. 4. 23:29
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

11-es, menj a pokolba!

ON: mindenképpen támogatni kell a férjnek az összezavarodott anyát, segíteni a nagyok körül amennyit csak tud, és igen, szakemberhez vele, amilyen gyorsan csak lehet (pszichiáter, pszichológus).

Én szülés után lettem súlyos depressziós, hónapokig pszichiáter kezelt, 6 hónapba telt, mire meggyógyultam.

Orvos, és a család támogatása nélkül nem ment volna....

2014. dec. 5. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

"Pszichológussal beszéltetek már? Mindenképp kéne."

Inkább pszichiáter és minél hamarabb. És elgondolkodnék a helyetekben az abortuszon.

2014. dec. 5. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Én ebben az esetben az abortuszban látom a megoldást. Nem szabad, hogy ezzel a terhességgel a gyerekei (a hasában lévő is) és a saját testi épségét is kockára tegye!
2014. dec. 5. 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
Szegény, nagyon sajnálom :( szerintem komoly orvosi segítség kell neki, nem gyógyszerre gondolok, hanem kibeszélni magából ami a mélyben van. Lehet hogy látszólag örült a harmadik babának hiszen ez úgymond a normális egy jól működő házasságban de lehet már eltervezte hogy visszamegy dolgozni, vagy valamit kezd magával mint önálló emberi lénnyel. Lehet még magának sem tudta bevallani hogy szeretne kilépni az anya szerepből és ez most így jött ki rajta.
2014. dec. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!